Λίγη αλληλεγγύη για τα Χριστούγεννα….

750-x-440-xmas-dinner-buffet

Το Earth Spa and Wellness center και το διαδικτυακό περιοδικό Skala Times μετά από συνεννόηση με τον Πάτερ Παναγιώτη Ζάρο ( Ιερέα στην Εκκλησία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα) θα μαζεύουν οτιδήποτε ενδέχεται να χρειάζονται συνανθρώποι μας τις μέρες των εορτών για το γιορτινό τραπέζι, για τα παιδιά τους, για τις οικογένειες τους.

Ό,τι συλλεχθεί θα δοθεί στον Πάτερ Παναγιώτη στις 20 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή για να το προσφέρει αυτός στις οικογένειες που γνωρίζει ότι έχουν ανάγκη.

Ανάμεσα μας υπάρχουν συνανθρώποι μας που λόγω της ανεργίας που μαστίζει τον τόπο, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν έχουν όλα όσα χρειάζονται.
Άνθρωποι που αναγκάζονται να τρέχουν στον ιερέα της γειτονιάς τους και να ζητούν βοήθεια.
Με σκοπό λοιπόν να κάνουμε λίγο καλύτερες τις μέρες των εορτών σε αυτούς τους συμπολίτες μας, προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας (ένα μπουκάλι κρασί, ένα ψωμί, ένα παιχνίδι, ένα βιβλίο, -ναι και ένα βιβλίο μπορεί να φέρει χαμόγελο στο πρόσωπο κάποιου- μια γαλοπούλα και ότιδηποτε άλλο πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει καλύτερες τις γιορτές κάποιου συνανθρώπου μας).

Earth Spa and Wellness Center περιοχή Μακένζι τηλέφωνο: 24658808
Skala Times, περιοχή Προδρόμου, τηλέφωνο: 99843101
earthskala lo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!