Ένα δημιουργικό απόγευμα…..Meet the team!

Στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο, το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους Λάρνακας, διοργανώνει ένα δημιουργικό απόγευμα και προσκαλεί παιδιά, έφηβους και γονείς να βρεθούν στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, απ’ τις 4 μέχρι τις 7 μ.μ για ένα απόγευμα γεμάτο τέχνη, δημιουργία, φαντασία και παιχνίδι!
Πιο κάτω οι συνεργάτες του Ιδρύματος
τους οποίου θα δείτε στην εκδήλωση του Σαββάτου.
Aνάμεσα τους και η Αρχισυντάκτρια του Skala Times, στη δημιουργική γραφή φυσικά!
Ραντεβού το Σάββατο λοιπόν
σε μια εκδήλωση όπου πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά και οι έφηβοι!

Skala Times

kiriakouΖωγραφική
Εγώ – Δημιουργώ – το σώμα μου.
Ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους παίζοντας με χαρτόνι, μπογιές, πινέλα, κραγιόν και άλλα υλικά ζωγραφικής.
Δημιούργησε το σώμα σου όπως ΕΣΥ το θέλεις.
Το σώμα μας αξίζει να το φροντίζουμε και να το προσέχουμε και τί ποιο όμορφο και εύκολο να του δώσουμε ζωντάνια με διάφορα χρώματα και υλικά ζωγραφικής ξεκινώντας ένα ονειρεμένο μαγικό ταξίδι που συνέχεια θα έχει και στην ομαδική έκθεση των έργων μας.
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν μικρούς και μεγάλους για μια… νέα δημιουργική ανακάλυψη! Στις 31 Οκτωβρίου.
Η
Μαρία Κυριάκου είναι Εικαστικός, Θεραπεύτρια Μέσων των Τεχνών και Συντονίστρια του Playback Theatre. Είναι Πρόεδρος του σωματείου ΘΑΛΛΕΩ Cyprus Playback Theatre and Arts Therapy. Διοργανώνει Ευρωπαϊκά προγράμματα δουλεύοντας με τους νέους και τις τέχνες καθώς και με τις Θεραπείες Μέσων των Τεχνών και του Playback Theatre. Εργάζεται ως Θεραπεύτρια Μέσων των Τεχνών, Εκπαιδεύτρια σε βιωματικά εργαστήρια δημιουργικων τεχνών και του Playback Theatre για παιδιά, έφηβους και ενήλικες.

Τέχνη και Περιβάλλονxristofidi
#bringlight_intoyourlife ” είναι ο τίτλος του υπαίθριου έργου τέχνης της ζωγράφου και περιβαλλοντικού καλλιτέχνη
Άντρης Χριστοφίδη.
Μικρά Έργα Τέχνης φτιαγμένα από αναλώσιμα υλικά έχουν τοποθετηθεί σε δημοσίους χώρους, πλατείες, πάρκα, και χώρους στάθμευσης της πόλης μας και όχι μόνο. Κάθε έργο τέχνης έχει το σχήμα μιας λάμπας και φέρει τυπωμένη μια ευχή χαρούμενη και ουσιαστική: #bringlight_intoyourlife .
Στόχος να ταξιδέψουν τα έργα και να μοιραστεί ξανά και ξανά η ευχή!!
Στις 31 Οκτωβρίου λοιπόν δίνουμε συνέχεια στο υπαίθριο έργο. Με χαρτόνια και σχοινιά, δημιουργούμε μικρά μοναδικά έργα τέχνης τα οποία θα τοποθετήσουμε στην Πλατεία Ευρώπης, στις Φοινικούδες. Φεύγοντας θα βγάλουμε αναμνηστικές selfies στο αυτοσχέδιο Photo Booth μας και κυρίως… θα ανταλλάξουμε ευχές!!!
Περισσότερα για την καλλιτέχνη:
https://www.facebook.com/andrychristofidiartlab?ref=hl

Θέατρο
Ο
Αυγερινός σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Hull στην Αγγλία, στο Scarborough Campus όπου και αποφοίτησε το 2010 με το Bachelor of Arts in Theatre and Performance. Μελέτησε και avgerinosεφάρμοσε μεθόδους σύγχρονων καλλιτεχνών όπως των, Augusto Boal, Igor Štromajer, Franco B και Orlan.
Ασχολήθηκε με μεθόδους όπως το «Αόρατο Θέατρο», το «Θέατρο Εικόνα», το «Θέατρο Φόρουμ», «
Live Art» και πολλές άλλες. Εργάζεται στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας από το 2011 ως καθηγητής και σκηνοθέτης θεάτρου. Έχει συνεργαστεί με την Επίτροπο Δικαιωμάτων του Παιδιού, με την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Λάρνακας, και με κοινότητες τις Κύπρου. Παράλληλα εργάστηκε στο θέατρο Αντίδοτο ως ηθοποιός μέχρι και το 2014 όπου και έπαυσε να λειτουργεί. Εργάζεται επίσης ως καθηγητής θεατρολογίας στο ιδιωτικό σχολείο Med High από το 2015.
Ελάτε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου για να αυτοσχεδιάσουμε! Να δημιουργήσουμε αυτοσχέδια σκετσάκια γεμάτα με δικές σας εμπειρίες. Θα γελάσουμε με…. την ψυχή μας! Τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν για λίγο το θέατρο και να πάρουν μια γεύση θεατρικού παιχνιδιού. Οι έφηβοι, μαζί με την εφηβική ομάδα του Ιδρύματος θα δημιουργήσουν μικρά αυτοσχέδια σκετσάκια. Υποσχόμαστε μοναδικές στιγμές για όλους!

Δημιουργική Γραφή
Η Γιώτα Δημητρίου είναι πτυχιούχος δημοσιογράφος και έχει σπουδάσει στη Κύπρο yiot yiot(Frederick) και στο Λονδίνο (Middlesex University). Έχει εργαστεί ως Δημοσιογράφος, ως Βοηθός Αρχισυντάκτρια και ως Αρχισυντάκτρια σε Κύπρο και Λονδίνο. Έχει γράψει κριτικές σε δυο οπισθόφυλλα μυθιστορημάτων των εκδόσεων “Ψυχογιός”, έχει κάνει αρκετές παρουσιάσεις βιβλίων, ενώ πριν λίγους μήνες έγινε η παρουσίαση της δικής της ποιητικής συλλογής με τίτλο “Η Φυγή”, παρουσίαση την οποία έκανε η ηθοποιός Έλενα Χατζηαυξέντη.
Η Γιώτα τα τελευταία 4 χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της διαδικτυακό περιοδικό Skala Times (www.skalatimes.com) το οποίο πρωτίστως ασχολείται με θέματα τέχνης, πολιτισμού, αλλά και ακτιβισμού.
Στο Δημιουργικό μας απόγευμα στις 31 Οκτωβρίου, ελάτε να γράψετε μαζί της ιστορίες και να ταξιδέψετε μέσα από λέξεις, φαντασία και παιχνίδι με πρωταγωνιστές την Πέπα το Γουρουνάκι, τον αγαπημένο ήρωα της Γιώτας, τον Peter Pan,  και όχι μόνο. Σας περιμένουμε!

elena hΧρωματοθεραπεία και NLP
#ColourfulConfidenceFlight
Η Έλενα Χατζηγεωργίου, Προπονητής ζωής & Επιχειρήσεων, με σπουδές στη Χρωματοθεραπεία και το
NLP, ειδικεύεται στο να μεταμορφώνει τη ζωή των ανθρώπων γύρω της , έτσι ώστε να φτάνουν όλα αυτά που ονειρεύονται και επιθυμούν, με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα!
Γνωρίζει επίσης ότι μόλις ξεκλειδώσετε τη δύναμη και την πίστη στον εαυτό σας, θα μπορείτε να κάνετε τα δικά σας θαύματα! Έτσι σας καλεί να
Απογειωθείτε με Χρώμα, και να νοιώσετε μια πρώτη γεύση του τί θα πει ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Ελάτε να ζήσετε μέσα από τη δράση
«Απογειωνόμαστε Με Χρώμα» τι θα πει νοιώθω υπέροχα γιατί είμαι εγώ!

Kindermusik
Η Άντρη Μιχαήλ, θα κρατήσει συντροφιά στους πολύ μικρούς μας επισκέπτες σε αυτήν την εκδήλωση! Η Άντρη είναι μουσικός , καθηγήτρια κλασικής και μοντέρνας κιθάρας όπως επίσης kinderκαι εκπαιδευόμενη δασκάλα για τα εργαστήρια Μουσικής και Κίνησης Kindermusik για παιδάκια από 0-6 ετών! Αυτό το Σάββατο θα είναι κοντά μας για να κρατήσει συντροφιά σε μωράκια από 0-3 ετών! Η αγάπη της για την Μουσική την οδήγησε στο να προσθέσει αυτό το πρόγραμμα στις σπουδές της εφόσον πιστεύει ότι η μουσική και η κίνηση είναι πολύ σημαντικά για την γενικότερη ανάπτυξη του ανθρώπου, ειδικά από τις πρώτες μέρες της ζωής του!
Μαζί θα παίξουμε με διάφορα κρουστά μουσικά όργανα, θα χορέψουμε, και σίγουρα θα γελάσουμε πολύ αυτό το υπέροχο δημιουργικό Σάββατο!!! Μανούλες ντυθείτε άνετα, και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας μια κουβερτούλα για τα νεογέννητα μας! Τα υπόλοιπα αφήστε τα απλά στην
Kindermusik
! Γιατί τα ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΟΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!
https://www.facebook.com/LessonsAndSongs?fref=ts

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τραμπ, αν κερδίσει

«Δεν χρειάζεται να θέσω βέτο γιατί τώρα επαφίεται στις Πολιτείες», απάντησε, αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο το 2022, βάζοντας τέλος στην ομοσπονδιακή

Μεγάλη Τρίτη

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνα με το τηρούμενο Μηναίο ή Μηνολόγιο, η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού Ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!»

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου συνεχίζει για 9η χρονιά να μας προσφέρει μια θεατρική παράσταση γεμάτη γέλιο.Ένα έργο γραμμένο από τον θεατρολόγο, συγγραφέα, ηθοποιό και

error: Content is protected !!