Ο Γύρος της Λάρνακας

IMG_7040

Ο αγώνας δρόμου που διοργανώνεται και φέτος στην πόλη μας μεγαλύτερος και δυνατότερος από κάθε άλλη φορά!

Στις 15 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις Φοινικούδες. 

Για 19η συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο ετήσιος διεθνής αγώνας δρόμου ,με την ονομασία «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ»

Μικροί και μεγάλοι, άντρες και γυναίκες, Κύπριοι και ξένοι, αθλητές και μη, θα μαζευτούν ξανά στην Πλατεία Ευρώπης για ένα διαφορετικό πρωινό.  Ένα πρωινό αφιερωμένο στον αθλητισμό, μακριά από εξαρτήσεις, με χορούς και δυνατή μουσική.

Μια διαδρομή, η οποία δίκαια χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η ασφαλέστερη και ίσως η ωραιότερη που γίνεται στην Κύπρο, με τους αθλητές να διασχίζουν το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας δίπλα στην θάλασσα και σε δρόμους κλειστούς για όλα τα οχήματα.

Ο αγώνας θα είναι και φέτος αφιερωμένος σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.  Τα παιδιά αυτά θα εκθέσουν προς πώληση τις εξαιρετικές δημιουργίες τους, θα τρέξουν την δική τους διαδρομή και θα μας χορέψουν χορούς δίδοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής!

Οι αποστάσεις:         -6 χιλιόμετρα για αθλητές και αθλήτριες 13 μέχρι 103 ετών

                                    -1 χιλιόμετρο για παιδιά 9-12 ετών

                                    -500μ.  για μικρά παιδιά 6-8 ετών

                                    -500 για παιδιά με ειδικές ανάγκες

                                    -100μ. για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Στον αγώνα αυτό αναμένονται και φέτος άνω των 600 δρομέων, καθιερώνοντας τον ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ως τον μεγαλύτερο αγώνα δρόμου του είδους του στην Κύπρο.

Τι κοστίζει για να συμμετέχει κάποιος; Τίποτα! Η συμμετοχή στον αγώνα μας παραμένει και φέτος δωρεάν.  Ζητάμε όμως από όσους δρομείς το επιθυμούν, να φέρουν μαζί τους από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, τα οποία θα δοθούν στο ίδρυμα Αίαντας.

Οι εγγραφές γίνονται ΜΟΝΟ διαδικτυακά, και συγκεκριμένα μέσα από την ιστοσελίδα του Σωματείου Περικλής Δημητρίου www.periclis.com.cy και λήγουν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Θα δοθούν κύπελλα στους πρώτους τρεις νικητές 18 κατηγοριών, ενώ όλοι όσοι πετύχουν να τερματίσουν, θα πάρουν το αναμνηστικό τους δίπλωμα.  Παράλληλα, σε όλα τα παιδάκια που θα τερματίσουν στις μικρές διαδρομές των 500 και 1000 μέτρων θα δοθεί και αναμνηστικό μετάλλιο.

Διοργανωτές του αγώνα θα είναι ο Δήμος της πόλης μας, το Σωματείο δρομέων Περικλής Δημητρίου, ο Σύνδεσμός Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας και η κοινοτική Αστυνόμευση Κιτίου.

Υποστηρικτές είναι και φέτος ο ΚΟΑ, η πολιτική Άμυνα και το ίδρυμα Άγιος Λάζαρος.

Χρυσός χορηγός η εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS

Χορηγοί οι εταιρείες Αδελφοί Χρίστου, MulticlimaPerfect YouKleima.

Χορηγός επικοινωνίας το ράδιο 99 Εφ Εμ και το περιοδικό EProvoli.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
26 Οκτωβρίου 2015

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

Τραμπ, αν κερδίσει

«Δεν χρειάζεται να θέσω βέτο γιατί τώρα επαφίεται στις Πολιτείες», απάντησε, αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο το 2022, βάζοντας τέλος στην ομοσπονδιακή

Μεγάλη Τρίτη

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνα με το τηρούμενο Μηναίο ή Μηνολόγιο, η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού Ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη

error: Content is protected !!