Στην Πάτρα αδελφές μου! Στην Πάτρα!

1064392
Έχει βάλει σκοπό να τους τρελάνει όλους ο Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πάτρας! Το μόνο σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι πολίτες θα ήθελαν ένα τέτοιο Δήμαρχο!

Σύμφωνα με το patrasevents.gr, ο Δήμαρχος Πάτρας απέκτησε δίκυκλα για τη διανομή φαγητού κατ’ οίκον στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από την Τράπεζα Τροφίμων.
Ο Δήμος Πατρέων με σύνθημα «κανένας μόνος στην κρίση» αγόρασε τα δίκυκλα για διανομή καθώς έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις ηλικιωμένων αλλά και ανθρώπων ανήμπορων να προσέλθουν στην Τράπεζα Τροφίμων.
Τα delivery του δήμου θα κινούνται για να εξυπηρετήσουν αυτούς τους ανθρώπους σε κάθε σημείο της πόλης.
Ο Δήμαρχος της πόλης, ο Κώστας Πελετίδης, είναι γιατρός, και εξελέγη με την στήριξη του ΚΚΕ.
Δεν ξέρουμε κατά πόσον οφελούν οι κομμουνιστικές νησίδες σε καπιταλιστικούς ωκεανούς, αλλά φαίνεται πως ο Πελετίδης κάνει την ανατροπή και δημιουργεί ένα είδος κομμουνιστικής κοινωνίας στην Πάτρα!
Aνάμεσα στα πολλά που έχει κάνει μέχρι στιγμής (και που αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση) είναι:
*
Δωρεάν θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 9-14 ετών
* Έχει δώσει ρητή εντολή να μην παραχωρούνται κοινόχρηστοι χώροι για τις δημόσιες εμφανίσεις του νεοναζιστικού κόμματος Χ.Α
* Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας ψήφισμα για την άμεση και οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο δήμο και στο λαό της Πάτρας.
Και πολλά, πολλά άλλα που εντυπωσιάζουν και που μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυο!
Στην Πάτρα αδελφές μου! Στην Πάτρα!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Ευανθία Σάββα Υποψήφια Αντιδήμαρχος Αραδίππου: “Για μένα το κάθε αξίωμα, η κάθε πολιτική θέση, είναι θέση ευθύνης και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο”

Αντιλαμβάνομαι ότι ένας δημοσιογράφος πρέπει να κρατά μία ουδέτερη στάση σε πράγματα και καταστάσεις που παρουσιάζει. Η πραγματικότητα όμως είναι, πως με την Ευανθία Σάββα

error: Content is protected !!