Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca

radisson2_607_352_577_324Το Carlson Rezidor Hotel Group, ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα ξενοδοχείων παγκοσμίως, ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας δικαιόχρησης για την κατασκευή του πρώτου Ξενοδοχείου του στην Κύπρο: το Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca.

Ο όμιλος έχει πέραν των 1,350 ξενοδοχείων σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη και παρουσία σε πέραν των 105 χωρών. Στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, Αφρική και όχι μόνο, η Rezidor, μέλος του Carlson Rezidor Hotel Group, είναι περήφανη να κάνει την Κύπρο την 80η αγορά που μπαίνει στην περιοχή, ξεκινώντας από την Λάρνακα και προσφέροντας μια γκάμα παγκοσμίου φήμης ονομάτων στο χώρο των ξενοδοχείων όπως: – Quorvus Collection, – Radisson Blu, – Radisson Red, και – Park Inn By Radisson. Σήμερα, έχει υπογραφεί συμφωνία δικαιοχρήσης μεταξύ του Rezidor Hotel Group και της Quality Group, ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου, που προνοεί την ανέγερση του ανωτέρω ξενοδοχείου και εξυπηρετουμένων διαμερισμάτων 105- μονάδων στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας. Το ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί, θα σχεδιαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της παγκοσμίου φήμης εταιρείας ξενοδοχείων και θα ονομάζεται Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca υπό την διαχείριση της Sunnyseeker Hotels. Με την είσοδο του στην αγορά το Radisson Blu Larnaca θα είναι το πρώτο διεθνώς επώνυμο ξενοδοχείο στην Λάρνακα, αναβαθμίζοντας την τουριστική εισφορά της Κύπρου συνολικά. Το Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία, καλωσορίζοντας τους πρώτους του επισκέπτες μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Η Sunnyseeker Hotels, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα Διαχείρισης Ξενοδοχείων στο νησί, ευχαριστεί την Carlson Rezidor Hotel Group και την Quality Group για την ανάθεση της διαχείρισης και λειτουργίας του Radisson Blu στη Λάρνακα.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!