Πες Αλεύρι “Επενδύσεις ή δούλεμα…Ιδού η απορία!”

Γράφει η Έλενα Παπαμιχαήλ

larΜπήκαμε αισίως στο μήνα Σεπτέμβριο. Ο μήνας όπου αρχίζουμε σιγά-σιγά να “ξυπνάμε” απο το λήθαργο του Αυγούστου.

Όλοι λίγο -πολύ, βάζουμε στόχους, “βάζουμε μπρός τις μηχανές”, κάνουμε σχέδια.

Δεν προλάβαμε καν να “τεντωθούμε” και έτσι όπως είμαστε χαλαροί, άρχισαν τα “τιτιβίσματα” στη Λάρνακα, για τεράστια έργα εκατομμυρίων!

Ξενοδοχείο 35 εκατομμυρίων αναμένεται να ανεγερθεί πλησίον του κυκλικού κόμβου λιμανιού. Άκουγα ξανά και ξανά την είδηση και δεν πίστευα στα αυτιά μου! Ποιός είναι αυτός ο επιχειρηματίας που θα επενδύσει δίπλα απο το βιομηχανικό λιμάνι; Ποιός είναι αυτός, που θα “ρίξει” εκατομμύρια σε περιοχή που γειτνιάζει με τις πετρελαιοδεξαμενές; Σε μια περιοχή,απο το λιμάνι μέχρι τη Δεκέλεια, όπου το τοπίο μοιάζει με βομβαρδισμένη πολιτεία.

Ασχήμια, βρωμιά καραβάνια με τροχόσπιτα, παράγκες, χορταριασμένα πεζοδρόμια, και ετοιμόρροπα ξενοδοχεία! Αυτή είναι η εικόνα της Λάρνακας, που αντίκριζαν ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, κατά τη διάρκεια του καλοκαριού.

Φαίνεται ότι ο δικός μας ο Δήμαρχος, απέφευγε αυτή την περιοχή, διαφορετικά δεν εξηγείται αλλιώς!

Σε αυτή λοιπόν την υπέροχη περιοχή της πόλης μας, εκεί όπου τα βράδια βλέπουμε περίεργες κινήσεις, εκεί μας είπαν ότι θα ανεγερθεί ένα τεράστιο ξενοδοχείο!

Είναι άξιον απορίας, πώς σε αυτή την πόλη, μέχρι να συνέλθουμε απο την παρουσίαση ενός μεγαλεπήβολου έργου( βλέπε λιμάνι-Μαρίνα, ξενοδοχείο στο παραλιακό μέτωπο) και δεν συμαζεύεται, μας “ρίχνουν” στα μούτρα το επόμενο!

Είναι επίσης άξιον απορίας, πώς αυτά τα έργα “δείχνουν” το 2017!

Ως δια μαγείας, το 2017 η Λάρνακα θα μεταμορφωθεί! Θα μετακινηθούν οι εταιρείες υγραερίου, οι πετρελαιοδεξαμενές, θα έχουμε την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και Μαρίνας και ναι, θα απολαμβάνουμε τα υπέροχα ξενοδοχεία!

Λες και όλοι οι που γης κολοσσοί, θέλουν να σιγουρευτούν ότι θα επανεκλεγεί ο Αντρέας Λουρουτζιάτης, το Δεκέμβριο του 2016, για να επενδύσουν!

Ο νοών… νοείτω!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!