Makou, all day Venue! Στη Λάρνακα!

Makou, all day Venue!
Μια ευχάριστη “πολυτέλεια” δίπλα απ’ το κύμα!

makou1

 

Ανανεωμένο, πάνω στο κύμα, με εξαιρετική κουζίνα, μοναδικά κόκτειλς, ειδυλλιακό περιβάλλον και την καλύτερη εξυπηρέτηση, το Makou στη Λάρνακα σας περιμένει για να κερδίσει μια θέση στη καρδιά σας!

 makou2

 

Mπορείς να πας απ’ τις 9 το πρωι μέχρι αργά το βράδυ. 
Για μπάνιο, για καφέ, για φαγητό, για ποτό, για καλή μουσική με residence και guest Djsμε Ελληνική και ξένη μουσική.
Ενώ κάθε Παρασκευή, για τον μήνα Ιούλιο, μπορείς να διασκεδάζεις με ζωντανή μουσική, με γνωστούς αγαπημένους καλλιτέχνες.

ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ;
Έχουμε επενδύσει αρκετά για την αναβάθμιση της παραλίας, με gazeboμπαράκι στην παραλία και πολλά άλλα, θέλουμε ο κόσμος ο οποίος έρχεται να απολαμβάνει το κάθε του λεπτό εδώ. Ο κόσμος γίνεται πιο απαιτητικός και εμείς στοχεύουμε όσοι έρχονται στο Makou να φεύγουν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που πέρασαν τον χρόνο τους εδώ, να χαίρονται που μας επέλεξαν για την ψυχαγωγία τους, για το φαγητό τους, για την διασκέδαση τους, για το μπάνιο τους”, δηλώνουν οι ιδιοκτήτες τουMakou. 

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ;

Η κουζίνα είναι ανοικτή από τις 11 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα και προσφέρει Mediterranean Fusion και Sushiσε πολύ καλές τιμές. Το μενού είναι ιδανικό ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς, με healthy επιλογές και μοναδικά πιάτα.

makou3

ΓΙΑ ΠΟΤΟ;
Οι mixologist του Makou θα σας ενθουσιάσουν με τα μοναδικά τους κοκτέιλς με δημιουργίες από αλκοόλ, καρυκεύματα και φρούτα, τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε από νωρίς το απόγευμα!
Από τα αρκετά και εντυπωσιακά κοκτέιλς, εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Chorkatissa.
Πέρα από τα κοκτέιλς, αγαπημένο ποτό στο Makou είναι και η παγωμένη Sangria την οποία θα βρείτε σε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

makou4

makou5

ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ;
To Makou είναι ανοικτό όλο τον χρόνο και προσφέρεται και για δεξιώσεις και prive partyΈχουν ήδη διοργανωθεί πετυχημένα πάρτι γάμων, βαφτίσεων, κ.α με εξαιρετική κουζίνα και εντυπωσιακή εξυπηρέτηση κι όλα αυτά σε ένα μαγικό περιβάλλον δίπλα απ’ την θάλασσα. 

Περισσότερες πληροφορίες: 24400701 ή στο facebook page:
https://www.facebook.com/makoubeach/timeline

makou6makou7

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!