Επίσκεψη Κινέζικης Αντιπροσωπείας στο Δήμο Λάρνακας

download (1)Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ., στα Κεντρικά Γραφεία του Δήμου Λάρνακας, Ενδεκαμελή Αντιπροσωπεία από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, αποτελούμενη από Ανώτατα Στελέχη του Υπουργείου Εμπορίου της Κίνας, του Εμπορικού Επιμελητήριου Τμήματος Επαρχιών Fuzhou καιFujian και του Τμήματος Προώθησης Επενδύσεων της Επαρχίας Fuzhou, ενώ την αντιπροσωπεία θα συνοδεύει και ομάδα κινέζων επιχειρηματιών.

Η Κινεζική Αντιπροσωπεία έρχεται με πρόσκληση του Δικηγορικού Γραφείου CHM Lawyers & Legal Consultants, και των Εταιρειών  RSS Investments  και D.EfthimiouCo.

Σκοπός της επίσκεψης, είναι η αναζήτηση ευκαιριών για επενδύσεις στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας αλλά και συνεργασίας με το Δήμο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Λάρνακα, 13 Μαΐου 2015

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!