Video March στη Λεμεσό

Το Video March είναι διοργάνωση του NeMe και αποτελείται από μια σειρά από εργαστήρια, συζητήσεις και προβολές που θα γίνουν στο NeMe Arts Centre στη Λεμεσό στις 14, 21 και 28 Μαρτίου 2015.

Τα πρώτα δύο εργαστήρια στις 14 και 21 Μαρτίου θα παρουσιαστούν από τους Sherry Millner και Ernest Larsen φέρουν τον γενικό τίτλο: Cinematic Ammunition: The Visual Impact of Global Unrest και θα διερευνήσουν τα βαθιά ριζωμένα αίτια και τη ιστορικά πρωτοφανή παγκόσμια ζήτηση τα τελευταία χρόνια για άμεση συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα. Τα προγράμματα επικεντρώνονται στις οπτικές δυναμικές μιας συγκεκριμένης διάστασης, αυτής του παγκόσμιου ξεσπάσματος και δυσαρέσκειας με τις πολιτικές που ακολουθούνται. Τα εργαστήρια έχουν σαν στόχο να δείξουν πώς οι οπτικοακουστικές απεικονίσεις μπορούν, και έχουν, μια μοναδικά ισχυρή και προσεγμένη συμβολή στη κοινή αντίληψη των πολιτών.

Το τρίτο εργαστήριο με τίτλο Video is the medium και εισηγητές τους Αχιλλέα Κεντώνη, Αντρέ Ζιβανάρη, Κώστα Κωνσταντινίδη, Sherry Millner, Ernest Larsen, Εύη Τσελίκα, Μάριος Θεοφιλίδη, Νίκο Κουρούσιη και Γιάννο Οικονόμου θα επικεντρωθεί στη κατάσταση του Video Art στη Κύπρο τόσο ιστορικά ΄όσο και τις προοπτικές του για το μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.neme.org/1752/video-march
neme_web

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!