Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο Πακέτο Αγάπης

xmas dinnerΟ Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια της Κοινωνικής του Αλληλεγγύης αλλά και της προσπάθειάς του να φέρει το εορταστικό κλίμα σε όλους τους συνδημότες μας και ειδικότερα των δυσπραγούντων οικογενειών, για την περίοδο των εορτών, θα πραγματοποιηθεί ειδική διανομή τροφίμων, τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για την Πρωτοχρονιά, πέραν της καθορισμένης εβδομαδιαίας διανομής.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη  23 Δεκεμβρίου 2014, μεταξύ των ωρών 7.30 π.μ. – 12.30 μ.μ., θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, προμήθειες για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοτόπουλο, ρύζι, μακαρόνια, λαχανικά και άλλα είδη βασικής διατροφής.

Την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014, τις ίδιες ώρες, θα διανεμηθούν και πάλι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, προμήθειες για το Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι, το οποίο θα περιλαμβάνει  μεταξύ άλλων και χοιρινό κρέας, πατάτες και λαχανικά.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας (Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας).

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας, στηρίζει εβδομαδιαίως 673 οικογένειες, σύνολο 2,174 άτομα. Οι ανάγκες και η ζήτηση αυξάνονται καθημερινά.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Ν. Λουρουτζιάτης, ευχαριστεί όλους τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας για την ανιδιοτελή προσφορά τους, οι οποίοι  αποδεικνύουν καθημερινά  ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η αγάπη και η προσφορά προς την πόλη μας, αλλά και προς τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες βαθιά ριζωμένες μέσα μας.

Παράλληλα,  ο Δήμαρχος Λάρνακας υπογραμμίζει ότι ο μήνας Δεκέμβριος είναι μήνας «Αλληλεγγύης», με σκοπό τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσοτέρων αγαθών για τις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, 12 Δεκεμβρίου 2014

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!