Xριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Δήμου Λάρνακας

Δελτίο Τύπου Δήμου Λάρνακας

lar lar xmasΤην Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014, στις 5.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση με το τρενάκι, την άμαξα του  Άγιου Βασίλη με συνοδεία των ξωτικών.
Ο Άγιος Βασίλης και η συνοδεία του, θα επισκεφθούν το κέντρο της πόλης με άμαξα και στολισμένα άρματα, με μουσική από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Θα τους συνοδεύουν οι σχολές μπαλέτου της πόλης.
Η διαδρομή είναι: Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), οδοί Ερμού και Ζήνωνος Κιτιέως, Πλατεία Βασιλέως Παύλου, Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου, Πλατεία Ερμού(τερματισμός).

Για την ομαλότερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι οδοί Ερμού και Ζήνωνος Κιτιέως, θα παραμείνουν κλειστοί από τις 1.00 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ. Ως εκ τούτου,  παρακαλείται το κοινό και οι καταστηματάρχες να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους κατά μήκος των πιο πάνω οδών κατά την διάρκεια της πιο πάνω χρονικής περιόδου.

Για τις μέρες της πεζοδρόμησης του Εμπορικού Κέντρου, στις 20-21 Δεκεμβρίου 2014 και στις 27-28 Δεκεμβρίου 2014, οι οδοί Ερμού και Ζήνωνος Κιτιέως θα παραμείνουν κλειστοί μεταξύ των ωρών 8.00π.μ. – 8.00μ.μ.

Επίσης, για τις μέρες της πεζοδρόμησης του Εμπορικού Κέντρου, στις 20-21 Δεκεμβρίου 2014 και στις 27-28 Δεκεμβρίου 2014, θα προσφέρονται για δωρεάν στάθμευση, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου Κύκλος Α’  (Λεωφόρος Φανερωμένης), το Κοινοτικό Κέντρο (οδός Αδώνιδος) και το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο (οδός Λουκή Ακρίτα και Κυριακού Μάτση).

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων, θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών διευθετήσεων.

Τονίζεται ότι η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 10 Δεκεμβρίου 2014

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας καλεί τον Υπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη Μαρίνα-Λιμάνι

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την πορεία υλοποίησης του έργου της Ενιαίας Ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας η Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου δωρίζει 750.000 ευρώ στη UNICEFγια τη θεραπεία 15.000 υποσιτιζόμενων παιδιών στη Γάζα για ένα μήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου δωρίζει 750.000 ευρώ στη UNICEF για τη θεραπεία 15.000 υποσιτιζόμενων παιδιών στη Γάζα για ένα μήνα Το Φιλανθρωπικό

error: Content is protected !!