Μιχάλης Σταύρου: Mια όαση στα ερτζιανά

mixalisΕίναι νέος, ωραίος και ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, ιδιαίτερα στο χώρο της showbiz.

Ο Μιχάλης Σταύρου, από την Λεμεσό,  είναι ένα είναι δυνατό χαρτί, αφού έχει πολυετή πείρα στο ρεπορτάζ, σε πάνελ εκπομπών, στην αρχισυνταξία (σε γνωστό κυπριακό site), αρθογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά, και γενικά με ό,τι καταπιάνεται ακολουθεί η επιτυχία.

Η πρόσφατη ενασχόληση του με το ραδιόφωνο του SUPER FM πλάι στον Κώστα Γαλάτη, όπου σχολιάζει την καλλιτεχνική επικαιρότητα απέκτησε φανατικούς ακροατές και η φήμη του απλώθηκε ακόμα περισσότερο.

Με τον Κώστα Γαλάτη δένουν άψογα και δεν ήταν τυχαίο άλλωστε που ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και dj επέλεξε τον Μιχάλη για την φετινή του εκπομπή, αφού προέβλεπε την επιτυχία.

Οι δύο άνδρες δέθηκαν και έτσι μια δυνατή φιλία, σπάνιο για τον κόσμο της showbiz, γεννήθηκε.

Τον Μιχάλη τον ακούτε καθημερινά στο Super FM Δευτερα με παρασκευη στις 4:50 στο ένθετο της εκπομπής του Κώστα Γαλάτη με τα καλλιτεχνικα νεα. Η εκπομπή του Κώστα Γαλάτη είναι Δευτέρα με Παρασκευή απ΄’ τις 4 μέχρι τις 6. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!