Ζωής Σημαντήρας! All about modelling…

1148854_623310811073377_1643541629_nTου Νικόλα Νικολάου


Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το modelling;

Ξεκίνησα πριν από δέκα χρόνια. Δεν ήταν κάτι που το επιδίωξα….Ξεκίνησε εντελώς τυχαία, όταν με παρακίνησε ο γνωστός σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος.

Τα μοντέλα πιστεύεις οτι έχουν ημερομηνία λήξης;    
Εννοείται πως έχουν! Περισσότερο από κάθε άλλο επάγγελμα!

Θα ήθελες να ασχοληθείς με κάτι άλλο από το χώρο του θεάματος εκτός από το modelling;
Τραγουδιστής αποκλείεται, επειδή έχω μια από τις χειρότερες φωνές του κόσμου! (Γέλια!) Ηθοποιός ούτε καν (θεωρώ πολύ δύσκολο τον χώρο και γενικότερα είναι κάτι με το οποίο δεν θα ήθελα να ασχοληθώ)

Μίλησε μας για τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες.
Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το επάγγελμα στο χώρο του modelling έχει ημερομηνία λήξης. Γι αυτό έπρεπε να φροντίσω να εξασφαλίσω το μέλλον. Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με το χώρο της ομορφιάς, γι αυτό επένδυσα κάνοντας κάτι διαφορετικό. ‘Ανοιξα μια αλυσίδα κέντρων solarium. 

Θα έκανες γυμνή φωτογράφηση έναντι ενός μεγάλου χρηματικού ποσού;  
Έχω κάνει καλλιτεχνικό γυμνό σε πολύ γνωστό περιοδικό στο παρελθόν. Αλλά γυμνό δεν νομίζω να έκανα για κανένα χρηματικό ποσό!

Ο χώρος της μόδας εχει δυσκολίες; Εσύ συνάντησες στο δρόμο κάποιες;      
Νομίζω ότι ο χώρος της μόδας έχει πάρα πολλές δυσκολίες και εμπόδια, οπότε κι εμένα σε όλη την πορεία μου είναι λογικό να έχω αντιμετωπίσει διάφορα. Για παράδειγμα μια από αυτές τις δυσκολίες, όταν ξεκινάς και είσαι νέος στο χώρο και τρέχεις από casting σε casting και σε απορρίπτουν, τότε σου δημιουργείται ένα αίσθημα πικρίας και απόρριψης, πράγμα το οποίο μπορεί να σε κάνει εύκολα να τα παρατήσεις όλα!

Είναι εύκολο να συνδιάζεις τη δουλειά σου με μια σοβαρή σχέση;
Αυτή τη στιγμή δεν έχω κοπέλα, απλά γενικά είναι δύσκολο να κάνεις σχέση με μια κοπέλα εκρός χώρου. 

Ζηλεύει η κοπέλα σου οταν σε πλησιάζουν άλλα κορίτσια;  
Είμαι άνθρωπος που δεν βάζω προγράμματα στη ζωή μου. Μου αρέσει να ζω στο παρών. Όσον αφορά τα επαγγελματικά μου τέλη Σεπτεμβρίου φεύγω για Τουρκία.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;    
Αν δεχθώ κάποια επαγγελματική πρόταση γιατί όχι, θα ήθελα πολύ να έρθω.

Τι συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το modelling;
Είναι πολύ δύσκολη εποχή για το modelling παρόλα αυτά στα νέα παιδιά έχω να πω ότι είναι καλό να βγουν κατευθείαν στο εξωτερικό γιατί η μόδα στην Ελλάδα έχει πέσει κατακόρυφα και οι δουλειές είναι ελάχιστες!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ένας πατέρας καταγγέλνει για εμπαιγμό και κοροϊδία από τους αρμοδίους / Το 10 μηνών βρέφος του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του

Tην έλλειψη θεσμοθετημένης και συγκροτημένης πολιτικής αναφορικά με παιδιά που χρήζουν κατ΄οίκον νοσηλευτικής φροντίδας, αναδεικνύει η ιστορία του μικρού Κωνσταντίνου-Εφραίμ που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου

Στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου για τη Σταύρωση της Μεγάλης Πέμπτης ο Δήμαρχος Λάρνακας και βουλευτές

Στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου, για την Σταύρωση της Μεγάλης Πέμπτης ήταν ψες ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, μαζί με Βουλευτές Λάρνακας (Αλαμπρίτη, Πασιουρτίδη, Ορφανίδη και

error: Content is protected !!