O Έλληνας Κώστας Παπανικολάου στο ΝΒΑ

nbaΟ 24χρονος Έλληνας φόργουορντ Κώστας Παπανικολάου θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ, στους Χιούστον Ρόκετς.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει, σε ανακοίνωση της, περηφάνια που ένα δικό της παιδί θα αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. 

«Όλοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός αισθανόμαστε περηφάνια που ένα δικό μας παιδί θα βρεθεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ακόμη ένας παίκτης που έχει φορέσει και κυρίως έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας μας θα αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ιστορικής Back2Back κατάκτησης της Ευρωλίγκας και του Πρωταθλήματος Ελλάδος το 2012 και θα είναι για πάντα μέλος της ‘ερυθρόλευκης’ ιστορίας», προσθέτει.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εύχεται στον Κώστα Παπανικολάου να πετύχει και σ’ αυτό το νέο σπουδαίο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τιμητικό Αφιέρωμα στο Χριστόδουλο Γεωργιάδη στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

Τιμητικό Αφιέρωμα στη Λάρνακα για τον μουσικό Χριστόδουλο Γεωργιάδη Τρίτη 28 Μαϊου 8:00 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Γ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Εκδήλωση-αφιέρωμα προς τιμή του βιρτουόζου πιανίστα και συνθέτη Χριστόδουλου

Λάρνακα: Διάλεξη με θέμα: «Περιβάλλον και εγκέφαλος»

ΔΙΑΛΕΞΗ                                                       Τρίτη 28         7:00 μ.μ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ» – ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΖΗΝΩΝΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Διάλεξη με θέμα: «Περιβάλλον και εγκέφαλος» Εισηγητής: Δρ Μαρία Τσιάρλη, Διδάκτωρ στην

error: Content is protected !!