19ος Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου

pianoΤο 19ο  Διεθνή Διαγωνισμό πιάνου διοργανώνε το Μουσικό Ίδρυμα Ευαγγελία Τζιαρρή, στις 6 & 7 Απριλίου 2014.
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας την Κυριακή, 6 Απριλίου.

Α´ ομάδα (μέχρι 15 χρ.) 10:15πμ
Β´ ομάδα (μέχρι 19 χρ.) 03:15μμ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν.
Η Κριτική Επιτροπή θα απαρτίζεται από παγκοσμίως αναγνωρισμένους πιανίστες που ζουν στο εξωτερικό και οι οποίοι είναι, Μαρτίνος Τιρίμος, Gwenneth Pryor και Άννα Κουκουράκη.

Η Τελετή Βράβευσης θα γίνει σε ειδική πανηγυρική τελετή τη Δευτέρα 7 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας στις 8:30μ.μ. και εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής του Δήμου Λάρνακας.
Κατά την τελετή, οι βραβευθέντες θα εκτελέσουν ενώπιον του ακροατηρίου μέρος του ρεπερτορίου που διαγωνίστηκαν.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Κυριότεροι χορηγοί του διαγωνισμού είναι ο Δήμος Λάρνακας και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!