Ο Δήμαρχος της Λάρνακας τάσσεται κατά της απόφασης για βιομηχανικό λιμάνι στη πόλη

1609986_765361780148532_123323741_nΣε συνάντηση που είχε σήμερα το “Skala Times” με τον Δήμαρχο της Λάρνακας κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη, έχουμε ενημερωθεί για τις δικές του θέσεις στο θεμα του λιμανιού.
Ο Δήμαρχος μας, όπως μας είπε, είχε ταχθεί από την αρχή κατά των οποιονδήποτε ενεργειών που στοχεύουν ή διαμορφώνουν το λιμάνι Λάρνακας, ως βιομηχανικό λιμανι .
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ξεκάθαρα και χωρίς κανένα ενδοιασμό, τάσσεται συντάσσεται, με την καθολική απαίτηση των Λαρνακεων για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής, που σίγουρα δεν ταυτίζονται με την βιομηχανική χρήση του λιμανιού.
Όπως μας εχει πληροφορήσει, έχουν ήδη δρομολογηθεί ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις για αναχαίτηση των όσων έχουν τροχειοδρομηθεί, μη αποκλειούμενης και της λήψης νομικών μέτρων.

Ελπίζουμε τόσο ο Δήμαρχος, όσο και όλοι οι φορείς της πόλης που τάσσονται κατά της απόφασης για βαριάς βιομηχανίας λιμάνι στη Λάρνακα και απαιτούν την μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοδεξαμενών και υγραερίου, να στηρίξουν την κινητοποίηση μας στις 12 Απριλίου 2014, η ώρα 3 το απόγευμα.
Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει από το Κάστρο της πόλης και θα κατευθυνθεί προς το round about του λιμανιού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!