Single & the City “Dream Prince list…. Και οι ανατροπές της λίστας”

Γράφει η Άρτεμις Καζά
artemiselenikaza@ hotmail.gr

186684__prince-on-the-white-horse_pΤο λέει καθαρά το «secret»-«το μυστικό», το κατάλαβα εγώ. «Πρέπει να πιστέψεις πολύ αυτό που θες, γράψε κάτω την λίστα με το τι θα σε κάνει ευτυχισμένο και θα γίνει».
Το έκανα. Νόμισα το βρήκα, μάλιστα διαφήμισα τη λίστα μου σε κόσμο και κοσμάκι. Άρχισε και αυτός και έκανε λίστες. Έλα όμως που τώρα κρύο καιρός για δύο, εγώ είμαι πάλι μόνη μου. Η λίστα δεν δούλεψε γιατί αν και αυτή ήταν ξεκάθαρα γραμμένη, εγώ δεν έβλεπα εντελώς καθαρά τα πράγματα.

Απογοητευμένη που το σύμπαν με θέλει μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο και δεν μου εμφανίζει πρίγκιπες αλλά μόνο βάτραχους,  αποφάσισα να καταγράψω τα θέλω μου, έτσι για να τα δω μαζεμένα και να μην μπερδεύομαι. Και τι κατάλαβα; Αγχώθηκα αρχικά, γιατί όντως ζητάω πολλά. Μετά όμως είπα, «ε και; Θα το βρω. Γιατί δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με λιγότερα από όσα αξίζουμε»!

  1. Όμορφος, φυσιολογικής σωματικής διάπλασης, ωραία μάτια μύτη, χείλη
  2. Ειλικρινής σε όλα
  3. Να ξέρει τι θέλει
  4. Ξεκάθαρος
  5. Να έχει πάθος για τη ζωή

Η λίστα έχει 60 πράγματα, που δεν θεώρησα αναγκαίο να καταγράψω εδώ και τα εξήντα, για να μην βαρεθείτε και εσείς ναTheSecretLogo διαβάζετε, όχι τίποτα άλλο. Το ωραίο πάντως είναι ότι την εποχή που κατέγραψα την λίστα είχα υπόψη μου δύο άτομα. Ο ένας αμέσως στέφθηκε κατάλληλος για γνωριμία αφού πληρούσε τα 55 από τα 60 μου «αιτήματα».

«Τον βρήκα, είναι τέλειος. Δείτε τον κουκλί, έξυπνος, φιλόζωος, ετοιμόλογος, καθόλου νευρικός, λατρεύει τα ταξίδια, την δουλειά του, πρωινός τύπος, ξέρει να φέρεται, μιλάει ευγενικά, σέβεται… τα έχει όλα»….  Ο καιρός περνά και τα πράγματα αλλάζουν… ο τέλειος απομυθοποιείται. Και τι καταλαβαίνεις; Ο τέλειος μου, δεν είχε τα βασικά 5 για να προχωρήσουμε… αν και είχε τα υπόλοιπα 55. Δεν ήξερε τι ήθελε, δεν είχε αυτοπεποίθηση, είχε ψυχολογικά και απωθημένα, ήταν πολύ κοινωνικός και η ζωή του ήταν μέσα στο κουτσομπολιό και τις μεξικάνικες τηλενουβέλες. Αρχικά όμως εγώ έβλεπα ότι είχε τα 55 από τα 60 δηλαδή σχεδόν ότι ζητάω. Πόσο χαζές μπορούμε να γίνουμε οι γυναίκες, προσπαθώντας να βρούμε τον κατάλληλο για να ερωτευτούμε;

Ψάξτε καλά μέσα σας τι θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένες, κάντε την λίστα σας και μην δώσετε τον χρόνο σας σε άτομα που απλά δεν πληρούν προϋποθέσεις. Η ζωή είναι μικρή για να δίνουμε στιγμές μας από εδώ και από εκεί σε άτομα που δεν αξίζουν ούτε τον κόπο αλλά ούτε τον χρόνο μας.

Α… ναι και αν η ονειρική μαγική σας λίστα έχει 100 θέλω, μην αρκεστείτε με λιγότερα ή και λιγότερα να είναι, φροντίστε να είναι τα λιγότερα σημαντικά και όχι τα τοπ βασικά!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!