Truth or Dare “Φτύσιμο,μια κάποια τακτική”

Γράφει ο Νίκος Νικολάου

mind0Πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν πως η σοκολάτα τελικά δεν έχει θερμίδες,άσχετο.
Διαχρονικές μελέτες όμως από τους μετρ του είδους φανερώνουν πως το φτύσιμο ειδικά στις αρχές μιας γνωριμίας μεταξύ των δύο φύλων κολλάει, με αποτέλεσμα να παρατηρείται υπέρμετρη κατανάλωση σοκολάτας.
Τουλάχιστον ένας από τους δύο τείνει να καταντήσει υπέρβαρος.Τελικά οι σοκολάτες έχουν έχουν θερμίδες; Ποιο πανεπιστήμιο έκανε αυτή τις μελέτες; Γιατί τις ανακαλώ ως σημείο αναφοράς από την στιγμή που δεν είμαι σίγουρος για την αντικειμενικότητα τους; Αναπάντητα ερωτήματα, όμως ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.

«Θέλω να με φτύσεις λίγο για να κολλήσω» μου είπε.Τι ανωμαλία και αυτή δεν σκέφτηκα επειδή είχα συναισθήματα για το συγκεκριμένο πρόσωπο.Ο διάπλατος αυθορμητισμός που με διακατείχε πήγε σύννεφο.Να μπει σε εφαρμογή το πείραμα της ήτανε απίθανο.Τελικά με έφτυσε κανονικά αυτή.

«Θέλω να σε φτύσω λίγο για να δω αν θα κολλήσεις» είπα.Τι ανωμαλία και αυτή δεν σκέφτηκες γιατί είχες συναισθήματα και γούσταρες.Να μπει σε εφαρμογή η απαίτηση μου ήταν λίγο δύσκολο γιατί κατάλαβα πως ένιωθες κάτι περισσότερο από εμένα που απλώς ήθελα να πειραματιστώ.Τελικά σε έφτυσα κανονικά αποχωρώντας νωρίς.

Θέλαμε να φτάσουμε λίγο ο ένας τον άλλο για να δούμε ποιος θα κολλήσει περισσότερο.Το ξέραμε και οι δύο πως ήταν μια κάποια mind2ανωμαλία.Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή,πειραματιστήκαμε,αλλά κολλήσαμε ο ένας με τον άλλο με διαφορά φάσης.Τελικά αποχωρήσαμε νωρίς με την απορία ποιος έκλεισε τελευτάιος την πόρτα να αιωρείται.

Εμπειρίες, πειράματα, ανολοκλήρωτες καταστάσεις και σουξεδάκια για φτύσιμο.Μια σχέση,ειδικά στην αρχή της όπου κρύβεται όλη η πεμπτουσία των βάσεων που θα βάλεις για την εξέλιξη της,δεν θα έπρεπε να ορίζεται από κανόνες,πειράματα και επιβολές.Ο συγκρατημένος ενθουσιασμός είναι απαραίτητος και για τους δύο.Αν υπάρχει κοινή πορεία πλεύσης τότε θα το ζήσεις αυτό το «κάθετι στην ώρα του» που λένε και οι ρομαντικοί μου φίλοι.

Το φτύσιμο δεν είναι τακτική,είναι φτηνή δικαιολογία,τρομερή δειλία και ευθυνοφοβία.Ψάξε για άλλες τακτικές,ουσιαστικές και έντεχνες για να μαγέψεις πραγματικά τον άλλο.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 thoughts on “Truth or Dare “Φτύσιμο,μια κάποια τακτική””

  1. Πόσο αστεία, για να μη πω γελοία, θεωρούσα ανέκαθεν τη «μέθοδο του φτυσίματος».

    Στην διαδικασία του «σε φτύνω για να κολλήσεις» αντικατοπτρίζεται η ανασφάλεια και η δειλία ενός συγκεκριμένου ατόμου να αντιμετωπίσει αυτόν ή αυτήν που είχε το θάρρος να σταθεί απέναντι του και ανοίγοντας τα χαρτιά του να πει ξεκάθαρα «εγώ γουστάρω…εσύ;».

    Τότε μη ξέρωντας αν θέλει ή τι θέλει, πότε το θέλει και πώς το θέλει… αναζητά τη «μέθοδο φτυσίματος» . Στόχος δεν είναι το ξεκαθάρισμα με τον εαυτό το για το τι πραγματικά νιώθει, όπως θα ήταν σωστό να γίνει, αλλά η ενεργοποίηση του εγωισμού του, που θα του ανυψώσει μεν το ηθικό αλλά θα τον οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε λάθος συμπεράσματα.

    Αποτέλεσμα: ένας ακόμη άνθρωπος που έχασες την ευκαιρία σου μαζί του… ένας ακόμη άνθρωπος που δεν είχες το «κότσια» να του πεις τι πραγματικά νιώθεις …ένας ακόμη άνθρωπος που έφυγε από τη ζωή σου… και που ίσως τελικά να ήταν ο «άνθρωπος σου»…

    Συγχαρητήρια για τη καινούργια σας στήλη!!

    • Νομίζω περάσαμε όλοι από τη φάση αυτή,ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και στο τέλος της ημέρας απλά έχεις αποκτήσει ακόμη μια εμπειρία στο ενεργητικό σου.Το πιο σημαντικό από όλα για την εξέλιξη σου!

  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, (και τα έγραψες και πολύ ωραία) αλλά δυστυχώς είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιούν πολλοί….

  3. Thanks για τα συγχαρητήρια για τη νέα μας στήλη, που βεβαίως πάνε στον Νίκο Νικολάου 🙂

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!