“Ιχνη στον Χωρον’’ …..στην Λεμεσό

ARTΤο Ίδρυμα Τεχνών Πήγασος  θα παρουσιάζει με  τό  Εικαστικό Project  ‘’DOCUMENTA-Ιχνη στο Χωρο’’  η ώρα 5. 30  σήμερα Παρασκευη 14  Φεβρουαριου στο Tεχνοχώρο ART STUDIO 55 .
Ο κάθε καλλιτεχνης θα παρουσιασει τo  Project του στο  κοινο  και θα ακολουθησει συζητηση  και προβολη Video-ART . To Project ειχε σαν στόχο την καταγραφη του μεγαλου Οδοιπορικου  των Δράσεων , Παρεμβάσεων και Εγκαταστάσεων  της  ομάδας   των  καλλιτεχνών που ξεκινησαν  από τον Μαιον του 2013  μεχρι  σημερα εις αναζήτηση της Αρχετυπικής Ιστορικής Μνήμης και τη χρήση και μετεξέλιξη των Ιδεων  τους σε καινοτόμες Προτασεις στον ΧΩΡΟ.

Την ομάδα ARTE-FACT 13 αποτελούν οι Εικαστικοί Καλλιτέχνες: Γιώτα  Ιωαννίδου, Ουμίτ  Ινάτσι, Ανδρεας. Μακαρίου, Ανδρέας Παρασκευάς, Χαρης  Πασπαλλής, Δημήτρης Α. Μακαρίου και Φίλιππος Γιαπάνης ….

Η πρόταση  “DOCUMENTA -Ιχνη  στο  Χώρο”  αποτελέσε το Κουτί της Μνήμης την¨ ΚΑΨΟΥΛΑ του ΧΡΟΝΟΥ¨ όπου  καταγράφησαν όλες οι δράσεις ,τα προσχέδια, τα σχέδια, τα ντοκουμέντα, οι  φωτογραφίες και το υλικό απο τις Παρεμβάσεις  των καλλιτεχνών στη Φύση και στο Χωρο.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΕ  3 ΔΡΑΣΕΙΣ
Α. Εικαστικη Δραση-Παρεμβαση στο Μεσαιωνικο Καστρο της Κ-Παφου

Β. Μεσαιωνικο Μοναστηρι  Αγιας Ναπας ,,Εγκαταστασεις

Γ.Πλατεια  Ηρωων, Τεχνοχωρος Αrt Studio 55.

“DOCUMENTA- Ιχνη  στο Χωρο”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!