Aισιόδοξος ο Δήμος Λάρνακας για τον τουρισμό 2014

Ενθαρρυντικές οι προοπτικές λόγω της προσθήκης νέων
πτήσεων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

 O Δήμος Λάρνακας χαιρετίζει τις προσθήκες επτά καινούργιων πτήσεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι εξελίξεις αυτές διανοίγουν νέες προοπτικές για αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την πόλη του Ζήνωνα και προς την Κύπρο γενικότερα και αναπτερώνουν τις ελπίδες όλων όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό για την τρέχουσα χρονιά.

Συγκεκριμένα, νέες πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας αρχίζουν οι αεροπορικές εταιρείες Fly Niki από τη Βιέννη, αρχικά  δύο φορές την εβδομάδα και σε μεταγενέστερο στάδιο τρεις φορές, η easyJet από τη Βασιλεία και η Jet2.com από το Newcastle δύο φορές την εβδομάδα ενώ η Qatar Airways από τη Ντόχα, τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η Wizz Air προσθέτει τρεις νέους προορισμούς στο πρόγραμμα πτήσεων από Βελιγράδι, Ντόνετσκ και Κίεβο δύο φορές την εβδομάδα από κάθε προορισμό. Αναμένεται ότι οι πτήσεις αυτές θα μεταφέρουν προς την Κύπρο ένα επιπρόσθετο τουριστικό ρεύμα για το 2014 της τάξης των 80.000 περίπου ατόμων. Θετικό επίσης είναι το γεγονός ότι τα υπό αναφορά δρομολόγια, αποτελούν ήδη αγορές προτεραιότητας για τα ξενοδοχεία της Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Ν. Λουρουτζιάτης και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν δημόσιες ευχαριστίες προς το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, την Hermes Airports και τον ΚΟΤ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων προς την Κύπρο μέσω στοχευμένων πολιτικών, οι οποίες άρχισαν ν’ αποφέρουν απτά αποτελέσματα. Παράλληλα, τονίζουν ότι με το νέο πρόσωπο που θα αποκτήσει η Λάρνακα το 2014, κυρίως με την ολοκλήρωση του έργου της Πιαλέ Πασά, αρχίζουν πλέον ελπιδοφόρες προοπτικές για την πόλη όσον αφορά την καθιέρωσή της ως ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός.

 

(Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λάρνακας)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εννιά μήνες χωρίς τον Αλέκο μας

Εννέα μήνες χωρίς τον Αλέκο της Λάρνακας, τον Αλέκο μας, τον Αλέκο του Ambiance, τον Αλέκο που αγάπησαν πολλές γενιές αυτής της πόλης. Η Ανακοίνωση

Ανακοίνωση ΠΟΓΟ για την απόρριψη επιχορήγησης του 3ου Femme Fest Cyprus από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου: Ή πολιτικές σκοπιμότητες, ή αδιαφορία για την ισότητα των φύλων…ή και τα δύο μαζί!

Ή πολιτικές σκοπιμότητες, ή αδιαφορία για την ισότητα των φύλων…ή και τα δύο μαζί! Ανακοίνωση για την απόρριψη επιχορήγησης του 3ου Femme Fest Cyprus από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

error: Content is protected !!