«ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ» Από το το Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας (ΚΙΨ)

Mια διαφορετική  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20 και 27 Ιανουαρίου 2014 την οποία διοργανώνει το Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας (ΚΙΨ) στο πλαίσιο της Προώθησης Ψυχικής Υγείας μέσω Πολιτιστικών. Πρόκειται για μια έκθεση χρηστικών αντικειμένων και πινάκων από τον αυτοδίδακτο καλλιτέχνη Χριστοφή Χριστοφή με τίλτο «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Lellos ArtPoint στη Λεμεσό και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηιθούν την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 από τον πρόεδρο του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου Δρ Άθω Γεωργίου.
Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ψυχοθεραπευτικής Εστίας Μακρόβιας Απεξάρτησης (Ψ.Ε.Μ.Α) του Κυπριακού Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας και η εκδήλωση γίνεται με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ουσιοεξαρτήσεων αλλά και κοινωνικού αποστιγματισμού.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια της έκθεσης πρόκειται να πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις όπως ομιλίες/διαλέξεις λειτουργών ψυχικής υγείας με εξειδίκευση στη θεραπεία και πρόληψη της χρήση ουσιών αλλά και προβολή ταινίας γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον καλλιτέχνη και τους λειτουργούς του και να βιώσουν από κοντά τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής, η οποία παρά τις κακουχίες που συναντά στο διάβα της δεν παραιτείται και μέσα από την τέχνη και τη δημιουργία ανακαλύπτει νέους δρόμους αλλαγής και ευζωίας.

Εκ μέρους του Κυπριακού Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας
Ειρένα Αναστασίου
Εγγεγραμμένη Σχολική Ψυχολόγος – Συνθετική  Ψυχοθεραπεύτρια (Α.Μ 150)
Υπεύθυνη Προώθησης Ψυχικής Υγείας, ΚΙΨ
Τ: 99530542, E : mhsrep@psychotherapycyprus.com

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!