«Λάρνακα και Γαλάζια Ανάπτυξη»

Η εκδήλωση «Λάρνακα και Γαλάζια Ανάπτυξη», που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Λάρνακα, γίνεται στα πλαίσια προώθησης του έργου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα θέματα ποιότητας ζωής. Οι επερχόμενες ευρωεκλογές, καθιστούν αναγκαία την έγκυρη και επαρκή ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία του έργου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην καθημερινότητα τους, ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν τη σημασία που θα έχει η ψήφος τους στις 25 Μαΐου 2014.

Η εκδήλωση «Λάρνακα και Γαλάζια Ανάπτυξη», φιλοδοξεί να ενημερώσει και να αναδείξει τους τρόπους ανάπτυξης της πόλης του Ζήνωνα, μέσα από την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική και θαλάσσια χωροταξία, την ολοκληρωμένη διαχείριση της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας, τη διαδικασία προώθησης του τουριστικού προϊόντος μέσα από το brand name, τον ναυτικό και καταδυτικό τουρισμό. Η ανάπτυξη της πόλης μέσα από αυτούς τους τομείς θα αυξήσει σημαντικά τις θέσεις εργασίας και θα καταστήσει την Λάρνακα μια ευφυή πόλη και σημαντικό σημείο προορισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στο Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Larnaca (Έργο συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση με Φορέα Διαχείρισης τον Δήμο Λάρνακας):

Οδός Φίλιου Τσιγαρίδη (πλησίον χώρου στάθμευσης Επαρχιακής Διοίκησης) Τηλ. & Φαξ: 24620993

email: europedirectlarnaca@cytanet.com.cy , Ηλεκτρ. Διευθ.http://www.eudirectlarnaca.eu

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!