ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ – Παραστάσεις ΛΕΜΕΣΟΥ

Σκοτεινή Αγγλία, άφθονο αίμα αλλά και… αρκετό γέλιο θα γεμίσουν τη σκηνή του “Θεάτρου Ένα” στην Λεμεσό στις 8, 9 και 10 Ιανουαρίου 2014, στην Β’ Δημοτική Αγορά.

“Το Πάθος του Δράκουλα” είναι ένα θρίλερ (με χιούμορ) βασισμένο στην κλασική ιστορία του Κόμη Δράκουλα από τον Bram Stoker. Ο Αντρέας Χριστοδουλίδης σκηνοθετεί τον Σωτήρη Μεστάνα στον ομώνυμο ρόλο και άλλους οκτώ ηθοποιούς σε αυτό τον αγαπημένο μύθο. Σκηνικά και κοστούμια από τις Κρίστη Πολυδώρου και Κωνσταντίνα Ανδρέου.

Χρονιά 1911. Τρομακτικά πράγματα συμβαίνουν στην κομητεία Ουίτμπυ. Τεράστιες νυχτερίδες και άγριοι λύκοι τρομοκρατούν το χωριό ενώ κορίτσια βρίσκονται νεκρά και στραγγισμένα απ’ το αίμα τους. Στο σπίτι του Δρ Σιούαρντ η νεαρή Βιλχελμίνα έχει εξασθενίσει σοβαρά και αυτό προβληματίζει τους ειδικούς ιατρούς που ήρθαν για να κάνουν διάγνωση, τον Καθηγητή Βαν Χέλσινγκ και την ψυχίατρο Χέλγκα Βαν Ζαντ. Μέσα σε αυτό το απειλητικό σκότος δέχονται και μία παράξενη επίσκεψη από τον νέο τους γείτονα, ο οποίος δείχνει ένα “μοιραίο” ενδιαφέρον για την Βιλχελμίνα. Είναι ένας Κόμης από την Τρανσυλβανία. Το παρελθόν του, όπως και το κοστούμι του, είναι πολύ περίεργο…

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ , των Bob Hall & David Richmond, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Bram Stoker

Μετάφραση: Ανδρέας Αραούζος
Σκηνοθεσία-Φωτισμός: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Σκηνικά-Κοστούμια: Κρίστη Πολυδώρου, Κωνσταντίνα Ανδρέου
Στο ρόλο του Κόμη Δράκουλα ο Σωτήρης Μεστάνας
Με τους Μανώλη Μιχαηλίδη, Έρικα Μπεγέτη, Ντίνο Λύρα, Ανδρέα Αραούζο, Αντρέα Μακρή, Πέννυ Φοινίρη, Νίκη Δραγούμη και Παντελή Άντωνα.

ΛΕΜΕΣΟΣ, B’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ – 8, 9 & 10 Ιανουαρίου 2014. Κρατήσεις: 9645 8399.
Εισιτήρια: €15 και €12. (€5 για Άνεργους). Η παράσταση αρχίζει στις 8.30 μ.μ.

 

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!