ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΣΥΚΑΦ 2013‏


Το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Δεκεμβρίου, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα ο ΠΑΣΥΚΑΦ σας καλεί στην φετινή του Χριστουγεννιάτικη Αγορά.
H Χριστουγεννιάτικη αγορά θα γίνει στην Πλατεία Νίκου Δημητρίου στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας. 

Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, στολίδια, συνθέσεις, καλάθια με κρασιά, σπιτικά γλυκά, όλα φτιαγμένα με αγάπη από εθελοντές μέλη του ΠΑΣΥΚΑΦ.
Θα προσφέρεται ζεστό κρασί.

Επισκεφτείτε την Χριστουγεννιάτικη Αγορά του ΠΑΣΥΚΑΦ και συμβάλεται με αυτό τον τρόπο στην στήριξη του Συνδέσμου.

 

ΠΑΣΥΚΑΦ
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φιλών (ΠΑΣΥΚΑΦ), είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός με αριθμό εγγραφής 525.
Ιδρύθηκε το 1986 από 21 άτομα με εμπειρία καρκίνου και άλλων αφοσιωμένων φίλων και εξελίχθηκε σε ένα οργανισμό με χιλιάδες μέλη και υποστηρικτές, που προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες υγείας και ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς καθώς και προγράμματα πρόληψης.
Οι άνθρωποι του ΠΑΣΥΚΑΦ βγήκαν προς τα έξω, δίνοντας το μήνυμα ότι είχαν καρκίνο, αλλά μπορούν να ζήσουν και είναι εδώ. Ανοίξανε την αγκαλιά τους, για να δεχτούν όλο και περισσότερους ανθρώπους με εμπειρία, απομονωμένους, φοβισμένους, να τους στηρίξουν, να τους ενθαρρύνουν και να πορευτούν όλοι μαζί.
Κύριο μέλημα του ΠΑΣΥΚΑΦ: να γίνει αλλαγή νοοτροπίας, όχι μόνο στην κοινωνία, αλλά και στους επιστήμονες και στην πολιτεία. Να νοιώσουν οι ασθενείς ότι όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε αλλαγές στη σφαιρική αντιμετώπιση ώστε να μπούμε σε μια νέα εποχή, την εποχή της εξέλιξης. Να δείξει πού βρίσκεται ο μύθος για τον καρκίνο και πού η πραγματικότητα.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!