Ψητοπωλείο Χρυσοπολίτισσα

Στο ψητοπωλείο ΧΡΥΣΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ μπορεί να βρει κανείς μια πλούσια ποικιλία φρέσκων ποιοτικών φαγητών για όλα γούστα. Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, η οποία επενδύει με πολλή μεράκι κι αγάπη σε αυτό αυτό που κάνει παρέχοντας στους πελάτες του ψητοπωλείου σπιτικά και νόστιμα φαγητά παρασκευασμένα από τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Σε ένα καθαρό, οικείο και άνετο περιβάλλον.
Στο ψητοπωλείο ΧΡΥΣΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ πέρα από τα παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά του φούρνου και της σχάρας, θα βρείτε και πιο εναλλακτικά.
Σήμερα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι καταναλώνει και για την ποιότητα του φαγητού του. Στο ψητοπωλείο ΧΡΥΣΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ υπόσχονται πάντα να προσφέρουν ποιότητα, καθαριότητα φρεσκάδα και νόστιμες απολαυστικές γεύσεις. «Εμείς εδώ πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να θυσιάζουμε ούτε την υγεία μας αλλά ούτε και την νόστιμη γεύση. Αφού είμαστε ότι τρώμε» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του Ψητοπωλείου Τόνυς Δημητρίου.
Το Ψητοπωλείο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006 και αναλαμβάνει και εκδηλώσεις και parties.
Eπίσης μπορεί κανείς να προμηθευτεί φαγητά τα οποία δεν έχουν μαγειρευτεί (πχ μακαρόνια του φούρνου, μουσακά και άλλα) και να τα ψήσει ο ίδιος. Κάτι που το κάνουν συχνά αρκετοί φοιτητές.
Για όσους προσέχουν την διατροφή τους γίνονται δεχτές ειδικές ειδικές παραγγελίες.  «Έχουμε πελάτες οι οποίοι μας ζητούν και φτιάχνουμε κάθε μέρα το μεσημεριανό τους ανάλογα με το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν» λέει ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου.

Eπειδή το Ψητοπωλείο Χρυσοπολίτισσα αντιλαμβάνεται τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, προσφέρει 10% έκπτωση για παραγγελίες από 15 ευρώ και πάνω και 15% έκπτωση για παραγγελίες από 25 ευρώ και πάνω.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 24656570
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Aρχιεπισκόπου Κυπριανού 108 Λάρνακα (δίπλα από την εκκλησία Χρυσοπολίτισσας)
FACEBOOKhttps://www.facebook.com/PsetopoleioeChrysopolitissa

 


 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!