H ‘Eλλη Κοκκίνου στη Λάρνακα για μια μοναδική βραδιά

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου θα εμφανιστεί για μια μουσική βραδιά στο γνωστό εστιατόριο/μπαράκι της πόλης μας, Lush Beach Bar Resto.
Ετοιμαστείτε να “παραδοθείτε” στις μεγάλες επιτυχίες της Έλλης σε μια αξέχαστη βραδιά…
Η Έλλη Κοκκίνου με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της είναι βεβαίο πως θα διασκεδάσει τους παρευρισκομένους οι οποίοι δεν θα έχουν να ανησυχούν για την επόμενη μέρα, αφού ακολουθεί αργία (28η Οκτωβρίου) και έτσι θα μπορούν να ξενυχτήσουν όσο επιθυμούν.
Τιμή Εισόδου:€10
Πληροφορίες και κρατήσεις: 70008089.

 

Πάντως το καινούριο τραγούδι της Έλλης λέγεται “Καληνύχτα” και είναι μια δημιουργία του  Φοίβου!
Περίπου δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου της  η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει με νέο, δυναμικό, κομμάτι, σε στίχους και μουσική Φοίβου.
Το “Καληνύχτα”,  θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία “Spicy” και σύμφωνα με πληροφορίες θα αρχίσει να μεταδίδεται εντός ημερών.
Πάντως και στη προσωπική της ζωή η πετυχημένη 43χρονη τραγουδίστρια τα πάει πολύ καλά,  αφού εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον 24χρονο σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μπόγρη και από ότι φαίνεται είναι και οι δύο πολύ ερωτευμένοι. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!