H Ρία στη Χώρα των Θαυμάτων “Σκέψεις κάτω απο μιά ομπρέλα με μυρωδιά καρύδας”

Γράφει η Ρία Λοϊζου
loizouria@gmail.com

 
Ένας μήνας προς τα μπρος και ένας προς τα πίσω.  Ο προηγούμενος και ο επόμενος… Aυτός ποu σκάει στα γέλια, αυτός που πίνει στην παραλία.

Αυτός που υποδέχεται, αυτός που αποχαιρετά. Ο μήνας των σκέψεων (για το ανύπαρκτο μέλλον), ο μήνας της αναισθησίας, ο προηγούμενος με τα νεύρα και ο άλλος τις απόλυτης νιρβάνας.

Καλοκαίρι στην πόλη… Στην αγαπημένη  μου πόλη! Μια πολυθρόνα και ένα home made smoothie από φρούτα του δάσους και καλοσκηνοθετημένες  σειρές.

Ένα μπαλκόνι με καλούς φίλους (όσους χωράει φυσικά το 5χ5 μπαλκονάκι), barbecue, μπίρες και τον Έλβις εννοείται που τώρα πια έχει γίνει η….. προέκταση μας!

Πριν κάτι μέρες είχαμε και την Ίρις αγκαλιά αλλά σιγά σιγα οι μέρες πέρασαν, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού και πίστεψε με πολύ δύσκολο να αποχωριστείς αυτό το μωρό! Επίσης τώρα μπορώ και επισήμως να λέγομαι ΝΟΝΑ! Μην γελάς είμαστε το απόλυτο δύδυμο με την μικρή μου Ίρις! (Αν και μια αδυναμία την έχει στον νονό της…).

Τα Σαββατοκύριακα, πλέον και τις καθημερινές, τα περνάω στην παραλία.
Διακοπές για δυο μήνες σου λέει… πολύ μ´αρεσει το επάγγελμα της δασκάλας τελικά! (Αν και ομολογώ ότι θα μου λείψουν τα παιδάκια μου…)

Όταν βραδιάσει αν έχω όρεξη για ποτάκι προς  ολοταχώς για Μακένζι. Πραγματικά έχει γίνει απίστευτη η περιοχή. Δεν ξέρω σε σένα, σε μένα πάντως αρέσει πολύ! Τώρα αν θες κάτι πιο εναλλακτικό τι να σου κάνω; Ότι σ´ αρέσει. Το καλοκαίρι φτιάχτηκε για να το ζούμε ηλιοκαμένοι, χαρούμενοι και χαμογελαστοί, με φίλους μα κυρίως μεθυσμένοι είτε από αλκοόλ, είτε από έρωτα ή και τα δύο μαζί. Διάλεξε και πάρε.

Το καλοκαίρι καλό είναι να ξεφεύγεις από τον so called “ordinary” σου εαυτό. Βγάλε το “party animal” από μέσα σου!Σπάσε τα καλούπια και σταμάτα επιτέλους να σκέφτεσαι μέσα από αυτό το αναθεματσμένο κουτί. Πόσο βαρετό είναι… 

Ζήσε! Μπορείς!
(Σαν κακόγουστη διαφημιστική καμπάνια μου ακούγεται αλλά τέλος πάντων γιου κετ δε πόιντ)

Υ.Γ Πρέπει να δοκιμάσεις παγωτό γιαούρτι με φρέσκα φρούτα και oat clusters ή και με νυμφάδες καρύδας.  Απίστευτα νόστιμο και δροσερό! (Φετινό καλοκαιρινό κόλλημα! )Μπορείς να το βρείς στο ‘Food Plaza’,   ‘Gloria jeans’ και σε ένα καινούριο μαγαζί που άνοιξε δίπλα απο τα ‘Fridays’.

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.
Φιλιά!

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!