Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Ανακύκλωση σε φόντο μπλε», την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 1.00 μ.μ., στην παραλία των Φοινικούδων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, απευθύνεται σε σχολεία της πόλης και περιλαμβάνει καθαρισμό της παραλίας των Φοινικούδων, διαχωρισμό των διαφόρων ρευμάτων αποβλήτων που έχουν μαζευτεί σε κάδους ανακύκλωσης και μεταφορά των κάδων από συλλέκτες σε μονάδες επεξεργασίας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πρακτικά την έννοια της καθαριότητας, της διαλογής και ανακύκλωσης συσκευασιών. Ταυτόχρονα, θα μπορούν να διασκεδάσουν δημιουργώντας κατασκευές από απόβλητα συσκευασιών και ζωγραφίζοντας το περιβαλλοντικό πανό ανακύκλωσης, αποτυπώνοντας έτσι τις εντυπώσεις τους.

Την εκδήλωση υποστηρίζει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Λάρνακας.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!