Ανοιξιάτικες βιβλιο-εισηγήσεις από τις εκδόσεις Διόπτρα

Η Άνοιξη είναι εδώ, ανοίγουμε παράθυρα, βάζουμε λίγο πιο φωτεινά χρώματα στη ζωή μας, βλέπουμε την φύση που φοράει τα γιορτινά της και αναζητούμε αποδράσεις σε κόσμους όμορφους. Μια ωραία πρόταση για αποδράσεις είναι φυσικά τα βιβλία!
Οι εκδόσεις Διόπτρα λοιπόν, μας προτείνουν:

 

 

 

 

Η «Βιογραφία μιας Σκύλας». Ο Αύγουστος Κορτώ δεν χρειάζεται συστάσεις.το νέο του μυθιστόρημα, βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και αναμένεται να είναι το βιβλίο με τα περισσότερα likes αυτή την Άνοιξη. Σπαρακτικά ξεκαρδιστικό, αυτοσαρκαστικό και με στόχο να απομυθοποιήσει τον έρωτα μέχρι τον πιο οδυνηρό και άθλιο μυχό του.

Για το Λοχαγό Κόρολεφ, ο νόμος δεν είναι πια άσπρο-μαύρο· είναι κατακόκκινος σαν αίμα. Ο ήρωας του William Ryan, μετά τον «Ιερόσυλο» επιστρέφει για μία ακόμα αινιγματική υπόθεση στη σκιά του σοβιετικού καθεστώτος. Το «Ματωμένο Λιβάδι» είναι ένα πολύ ξεχωριστό αστυνομικό, με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και συναρπαστική πλοκή.

Ο Andreas Moritz είναι γνωστός συγγραφέας και θεραπευτής, με φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Το νέο του έργο, το «Πλήρες Βιβλίο της Εναλλακτικής Ιατρικής» έρχεται να δώσει λύση σε αμέτρητα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σωματικά και ψυχολογικά. Οι συμβουλές του απλές και κατανοητές, και πάνω απ’ όλα δείχνουν το δρόμο για μια υγιεινή ζωή, χωρίς φάρμακα και χημικά.

Έχετε αναρωτηθεί πώς οι βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις επηρεάζουν τη ζωή μας; Έχετε σκεφτεί ότι τα τραύματα του παρελθόντος παίζουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις μας; Ο θεραπευτικός κώδικάς «Healing Code» του Alexander Loyd έρχεται να ανατρέψει παρωχημένες θεωρίες και να προσφέρει ένα νέο, αποτελεσματικό πλαίσιο αυτοθεραπείας που απευθύνεται σε όλους.

Και να θυμάστε : “Υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί στα βιβλία από ό,τι σ’ ολόκληρη τη λεία των πειρατών στη Νήσο των Θησαυρών”. (Walt Disney, 1901-1966, Αμερικανός σχεδιαστής και επιχειρηματίας) 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Απάντηση Υπουργού Παιδείας σε βουλευτή Λάρνακας Χρίστο Ορφανίδη σχετικά με την εγκατάσταση περιμετρικού φωτισμού στο γήπεδο Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας

Ερώτηση με αρ. 23.06.012.03.231 του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας κ. Χρίστου Ορφανίδη, ημερομηνίας 14 Δεκεμβρίου 2023, προς την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά

Τιμητικό Αφιέρωμα στο Χριστόδουλο Γεωργιάδη στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

Τιμητικό Αφιέρωμα στη Λάρνακα για τον μουσικό Χριστόδουλο Γεωργιάδη Τρίτη 28 Μαϊου 8:00 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Γ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Εκδήλωση-αφιέρωμα προς τιμή του βιρτουόζου πιανίστα και συνθέτη Χριστόδουλου

error: Content is protected !!