Βιβλία….Βιβλία….Βιβλία….Τις κρύες νύχτες, για ζεστό πνεύμα!

Αφού ο Αλέξης Δημητρίου πήρε λίγες μέρες άδεια από την στήλη του “Book for Thought”, για να μετακομίσει στο καινούριο του βιβλιοπωλείο BIBLIO COSMOS στην Λεωφόρο Φανερωμένης 189-191,  στη Λάρνακα, ας δούμε εμείς κάποια βιβλία που μας προτείνουν οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.
 Επανερχόμαστε λοιπόν τον Φεβρουάριο, με βιβλία που σε προκαλούν να κουρνιάσεις σε μια ζεστή γωνιά για να διαβάσεις, βιβλία που φωτίζουν τη σκοτεινιά της εποχής με νέο φως αισιοδοξίας, που εμπνέουν να δημιουργήσεις και, γιατί όχι, να ομορφύνεις!
Κόσμοι που συγκρούονται και γεφυρώνoνται, συναισθήματα και δράση που κόβει την ανάσα στο νέο βιβλίο «Bloodlines» της Richelle Mead. Αλχημιστές, Μορόι και Βρικόλακες. Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς “Vampire Academy” έρχεται για να συναρπάσει το νεανικό κοινό, και όχι μόνο.
«Κοιτάω μπροστά» με τη Ράνια Θρασκιά. Η άμεση, οικεία και δημοφιλής δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια εμπιστεύτηκε το πρώτο της βιβλίο στις Εκδόσεις Διόπτρα. Μικρές, γλαφυρές ιστορίες και χαρακτηριστικά παραδείγματα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας στις σχέσεις, αλλά και προτάσεις, αισιοδοξία και δύναμη για να τις αντιμετωπίσουμε.
«Ας μιλήσουμε για σένα». Οι Peter Lambrou και George Pratt, κλινικοί ψυχολόγοι και διδάκτορες πανεπιστημίου, ζουν στην Καλιφόρνια και εφαρμόζουν στους ασθενείς τους μια επαναστατική μέθοδο τεσσάρων βημάτων, η οποία εξαλείφει περιοριστικές πεποιθήσεις και ανοίγει το δρόμο σε μια ζωή με λιγότερο άγχος, φόβο και συναισθηματικά κατάλοιπα. Οι συμβουλές τους είναι απλές, εφαρμόσιμες και αποδεδειγμένα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα σε χιλιάδες ασθενείς. Είπε σχετικά ο Λάρι Κινγκ στην εκπομπή του: «Είναι ένα βιβλίο που θα αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων, όπως άλλαξε και τη δική μου».
Τα φρούτα, τα βότανα, τα αιθέρια έλαια και το θαλασσινό αλάτι, άφθονα, υγιεινά και φυσικά υλικά, ενέπνευσαν τη Δήμητρα Γουλά να μας μάθει πώς να φτιάχνουμε αγνά καλλυντικά, στο βιβλίο της «Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας;» Αισθητικός η ίδια, με εξειδίκευση στις φυσικές θεραπείες, μας μεταδίδει το πάθος και τη γνώση της για το πώς θα φτιάξουμε μόνοι μας κρέμες, σκραμπ, σέρουμ και αντηλιακά στην κουζίνα μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!