My View “Η αλήθεια…”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

Τελικά υπάρχει η αλήθεια. Η μόνη “ιστορία” που βγάζει απόλυτο νόημα. Η αλήθεια που σε βοηθά να συνεχίσεις τις σκέψεις σου και να προχωρήσεις. Επειδή όταν υπάρχει ένα ψέμα, τότε πρέπει να συνεχίσουμε να πλάθουμε ψέματα συνεχώς για να καλύψουμε τα προηγούμενα. Γιαυτους που ψάχνουν μόνο την αλήθεια,  λοιπόν υπάρχει! Μάθαμε σε αυτό τον κόσμο ότι υπήρχαν βασιλιάδες και μονάρχες και ότι αυτοί αντικατασταθεί και καλά από τα δημοκρατικά πολιτεύματα που χρησιμοποιούν την ψήφο. Αυτοί με την σειρά τους “ελέγχουν” μιαν περιοχή η οποία έχει κάποια σύνορα (όπως όλοι μας μάθαμε άρον άρον στα “επιμορφωτικά” σχολεία). Όμως υπάρχουν κάποιοι “βασιλιάδες” οι οποίοι ανήκουν μεν σε κάποια χώρα αλλά ελέγχουν κάτι πιο δυνατό απ’ο την χώρα την ίδια. Αυτοί οι ανθρώποι ελέγχουν τα λεφτά.

Απ’ο πολύ βαθιά μέσα στην ιστορία βλέπουμε αυτές τις οικογένειες να τυπώνουν λεφτά μέσω των λεγόμενων κεντρικών τραπεζών. Αυτές οι κεντρικές τράπεζες δεν είναι τράπεζες της ίδιας της χώρας, παρόλο που έξυπνα χρησιμοποιούν τα ονόματα των χωρών (bank of England, first bank of America), αλλά ανήκουν σε συγκεκριμένα άτομα ή εταιρίες. Με την σειρά τους οι “κανονικές» τράπεζες είναι μπλεγμένες στα πλοκάμια αυτών των κεντρικών τραπεζών. Οι κεντρικές τράπεζες καταλαμβάνουν την χώρα και οι “κανονικές” τράπεζες καταλαμβάνουν τους πολίτες αυτής της χώρας. Από το 1930 περίπου, αυτές οι κεντρικές τράπεζες άρχισαν να δίνουν λογαρισμό σε ένα άλλο δημιούργημα αυτών των οικογενειών, των κεντρικών ταμείων όπως είναι το IMF.

Με τα λεφτά λοιπόν ήρθαν και συνεχίζουν να παίρνουν σκλάβους ολόκληρες χώρες και κυβερνήσεις, τους πολίτες της , τους ανθρώπους, τις οικογένειες. Και εμείς με την σειρά μας, απο “δική” μας θέληση τους δίνουμε την δύναμη που χρειάζονται να μας κάνουν σκλάβους. Αφού δουλεύουμε για τα χρήματα τους. Έτσι καλά να πάθουμε, ή εδώ στην Κύπρο καλά ΘΑ πάθουμε. Άμαν δεν ψάξει ο κάθε ένας αυτό το θέμα και να βρούμε την αλήθεια, τότε εκτός από το ότι θα ζούμε σε ένα ψέμα, θα συνεχίσουμε να είμαστε σύγχρονοι σκλάβοι. Επειδή άν νομίζουμε ότι ο κόσμος προχώρησε – εξελίχθηκε και πολύ, να μην ξεχνάτε τι έγινε πριν από μόλις 60 χρόνια, τι γίνετε στις γειτονικές μας χώρες, και τι δείχνουν τα πράγματα ότι πρόκειται να γίνει στο κοντινό μέλλον. Κοιτάξετε τι πραγματικά γίνετε στην Ελλάδα, στην Ισπανία ακόμα και στην Αμερική. Ψάξετε να δείτε όμως, επειδή η “παραδοσιακή τηλεόραση” δεν πρόκειται να μας δείξει. Πολλά κανάλια και ιδιαίτερα η πηγή «πληροφοριών», Reuters, ανήκουν σε αυτές τις οικογένειες που λέγαμε πιο πάνω.

Κάθε φορά που αυτές οι οικογένειες απειλούνται, τότε τραβούν τα λεφτά τους απο τον κόσμο. Σταματούν τα δάνεια, αυξάνονται τα επιτόκια και ακριβαίνουν οι πρώτες ύλες. Σας λέει κάτι αυτό; Αυτό που γίνεται σήμερα, έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Μας λένε ότι είναι ο επιχειρηματικός κύκλος. Δεν είναι έτσι όμως. Αυτοί οι “ανθρώποι” είναι έτοιμοί να θυσιάσουν όσο κόσμο χρειαστεί για το συμφέρων τους. Δημιουργούν και αρχίζουν πολέμους και την ίδια στιγμή τους χορηγούν, πολλές φορές και τις δύο πλευρές. Και μετά εισπράτουν τα λάφυρα. Είναι υπεύθυνοι για πολλές δολοφονίες που συμπεριλαμβάνουν επιχειρηματίες, προέδρους, μέχρι (πιο παλιά) βασιλειάδες. Μέχρι σήμερα έχουν τόσες πολλές συμφωνίες με κράτη που είναι σχεδόν αδύνατο να τους διώξεις.

Και πως μπορείς να μην δεις το καλό και το κακό μέσα σε αυτή την “φανταστική” πραγματικότητα; Αυτές οι οικογένειες έχουν χαρακτηριστεί σαν σατανικοί, φίδια, και πολλα άλλα, απο πολλούς πραγματικά μεγάλους ανθρώπους της Ιστορίας. Πως μπορεί άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο; Ο ίδιος ο Χριστός όταν ήταν στην γη σαν άνθρωπος, μιαν και μοναδική φορά είχε νευριάσει. Όταν πηγε στον ναό και βρήκε αυτούς μέσα. Τους ονόμασε money changers και αυτό το όνομα χρεισιμοποίησαν και πρόεδροι της Αμερικής όταν πήγαν εναντίων τους. Πολλοί απο αυτούς τους προέδρους δολοφονήθηκαν.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Comments are closed.

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!