Powder Room “Οι νέες τάσεις μακιγιάζ για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012”

Γράφει η Makeup Artist Μαρία Thompson
(H Mαρία  είναι απόφοιτος της σχολής Glauca Rossi School of Makeup στο Λονδίνο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μαρία για απορίες ή για ραντεβού μακιγιάζ στο email: makeupart9@yahoo.com και στο τηλέφωνο 99515324, Λάρνακα και να την βρείτε στο blog της www.glossvibe.com)
Oι εβδομάδες μόδας ανά το παγκόσμιο για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012 έχουν ολοκληρωθεί προ πολλού. Σε αυτό το τεύχος μαζεύουμε τα highlights όσον αφορά τις νέες τάσεις μακιγιάζ και σας τις δείχνουμε.  Απολαύστε τα νέα λουκς:
Χείλη σε βαθύ κόκκινο.  Τα κόκκινα χείλη πάντα εμφανίζονται στις πασαρέλες ειδικά τον Χειμώνα.  Αυτή την σεζόν θα δείτε πολλές αποχρώσεις του βυσσινί και κερασί, βαθιές αποχρώσεις δηλαδή που θυμίζουν λεκέ κόκκινου κρασιού, όπως στα show των Gucci, Rochas και Badgley Mischka.  Τέλειο για μία βραδινή σικ εμφάνιση!
Εναλλακτικό smokey eye:  Και τα smokey eyes επίσης έχουν πάντα την τιμητική τους στις πασαρέλες, όμως εκτός από το κλασικό μαύρο και γκρι, βλέπουμε πολλές παραλλαγές τώρα, όπως στo show του Roberto Cavalli, όπου χρωματικά ήταν πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα, με αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, όπως μωβ και πράσινο.
 Έντονα ροζ μάγουλα: όπως ένα κοριτσάκι που έχει ροδαλά μάγουλα επειδή έτρεχε έξω στο κρύο! Ρουζ σε ροζ αποχρώσεις σε υπερβολικές δόσεις, έδωσε στα μοντέλα μία κοριτσίστικη, φρέσκια και νεανική νότα. Το λουκ είδαμε σε shows των Michael Kors, Mulberry και Dolce & Gabanna.
Smudgey look στα μάτια: To grunge λουκ που ήτανε τόσο διαδεδομένο στα 90’ς επέστρεψε στο μακιγιάζ.  Μαύρα μάτια που έχουν φτιαχτεί από το προηγούμενο βράδυ, και που δεν έχουν ντεμακιγιαριστεί, δίνουν μία πανκ διάθεση.
Μάτια που κάνουν μεγάλο statement:  Σε έντονο μπλοκ χρωμάτων, σε διάφορες φωτεινές αποχρώσεις όπως παγωνί και πορτοκαλί.  Η διαφορά είναι στην εφαρμογή όπου το προϊόν απλώνεται σε ολόκληρη την περιοχή ματιού, δίνοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη έμφαση.  Τα έχουμε δει στις πασαρέλες όπως των Anna Sui και Jason Wu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!