Single & the City “Πανό στη πόλη”

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΑΠΗ (κι ελπίδα)

Κι εκεί που είχαμε αρχίσει, εμείς οι δόλιες οι single (in the city) να πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν άντρες ιππότες, πως οι άντρες δεν τολμούν να κάνουν κινήσεις εντυπωσιακές για την γυναίκα που αγαπούν,και άλλα τέτοια αρνητικά και κλαμένα, ήρθε ένα πανό, στη Μακαρείου, εδώ στην πόλη μας τη Λάρνακα, για να μας ανατρέψει τη θεωρία.

Την περασμένη λοιπόν βδομάδα, είδαμε να αναμίζει, από ένα διαμέρισμα στην λεωφόρο Μακαρείου, ένα πανό με την σημείωση CHRISTINA I LOVE YOU. Επειδή το πανό μας κίνησε την περιέργεια (για να είμαστε ειλικρινείς, στη αρχή πιστέψαμε ότι επρόκειτο για διαφημιστικό), ψάξαμε το θέμα και ανακαλύψαμε περί τίνος πρόκειται.

Το πανό το έγραψε κάποιος Βρετανός, για την αγαπημένη του, η οποία (φυσικά)  λέγεται Χριστίνα και είναι από τη Λάρνακα. Κανείς από τους δύο δεν ήθελε να πει περισσότερα για το θέμα. Να σας ενημερώσουμε μόνο πως το πανό έσωσε τη σχέση τους, που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. (Διότι φίλε δεν θέλει και πολλά ένα κορίτσι. Επιβεβαίωση ότι την αγαπούν, μόνο αυτό θέλει!)

Πάντως, τέτοια αγαπησιάρικα πανό στη πόλη μας θα θέλαμε να δούμε περισσότερα. Αν μη τι άλλο μας αναπτερώνουν τις ελπίδες μας πως ακόμα υπάρχουν άντρες ιππότες που τολμούν να κάνουν εντυπωσιακές πράξεις για την αγαπημένη τους.

Μαλβίνα Ιωάννου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 thoughts on “Single & the City “Πανό στη πόλη””

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!