Single & the City “Single is the word!”

Single is the word!

Γράφει η Χριστίνα Αχιλλέως

SIGNLE is the word Skala Girls!
Το να είσαι single στην Λάρνακα του 2012, για πολλές Σκαλιώτισες- και όχι μόνο- μπορεί να είναι η απόλυτη…. δυστυχία!
Single όμως για μένα είναι ακριβώς το αντίθετο.
Single για μένα σημαίνει ελευθερία σκέψης, κάθε ώρα και κάθε μέρα της βδομάδας.
Single για μένα σημαίνει ότι μπορώ να γυρίσω όλα τα μπαράκια και clubs της Λάρνακας σε μία νύχτα, γελώντας με όποιον θέλω και για ότι θέλω.
Single για μένα σημαίνει ότι μετά από μία ξέφρενη νύχτα μπορώ να μείνω με την κολλητή μου στο νέο της διαμέρισμα χαζεύοντας όλη νύκτα φωτογραφίες και videos από τα παλιά.
Single για μένα σημαίνει ότι μπορώ να ξυπνήσω το πρωί της Κυριακής και με ένα μήνυμα να συντονίσω όλη την παρέα για καφεδάκι στις όμορφες Φοινικούδες μας.
Single για μένα σημαίνει πολύωρες βόλτες με το αυτοκίνητο με μόνιμη διαδρομή Φοινικούδες-Μακένζυ-Δεκέλεια.
Single για μένα σημαίνει ότι μπορώ να είμαι κάθε Κυριακή στο Lush χωρίς την έννοια του κινητού και χωρίς κράτηση – κάποιος θα σε προλάβει από την παρέα να κάνει κράτηση.
Single για μένα σημαίνει μία μέρα περιποίησης στο Earth Spa στο Μακένζυ απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ηρεμίας στο καλύτερο Spa όχι μόνο της πόλης αλλά ίσως και της Κύπρου.
Single για μένα σημαίνει Savino, Blue Pine, Ammos , Lush, βόλτες στην Ερμού, με φίλες και ατέλειωτες ώρες chatting.
Το να είσαι ελεύθερη στις μέρες μας, δεν είναι τόσο άσχημο ρε κορίτσια.. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για κάθε κοπέλα να εκμεταλλευτεί την ελευθερία της και ακόμη καλύτερα την ομορφιά της πόλης της. Της πόλης μας.
Προσωπικά, I love my single “towny” life!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Μιλώντας στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Πετρολίνα, που διεξάγεται στη Λάρνακα, ο Υφυπουργός Τουρισμού ανέφερε πως το άθλημα δεν είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένο στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι συνάδει με τα όσα προσφέρουμε ως προορισμός

Μιλώντας στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Πετρολίνα, που διεξάγεται αυτό στη Λάρνακα, (10-12 Μαίου 2024), ο Υφυπουργός Τουρισμού ανέφερε πως το άθλημα δεν είναι ιδιαίτερα

Χαιρετισμός της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος δρος Μαρίας Παναγιώτου, στην εκδήλωση του Τμήματος Γεωργίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Υγείας των Φυτών

Τα φυτά είναι ζωή. Eξαρτώμαστε από αυτά για το 80% της τροφής που τρώμε, και το 98% του οξυγόνου που αναπνέουμε. Είναι για αυτό, που

error: Content is protected !!