Ισοπέδωσαν περιοχή Natura….για ένα γάμο!

gamos

Σε Ελλάδα και Κύπρο κυριαρχεί το θέμα του σκανδάλου σε παραλία στο ξενοδοχείο Anassa.
Ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε πως στην Κύπρο όλα γίνονται θυσία στο βωμό του χρήματος και….του
show!
—————————————

 Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες και το βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με τις μπουλντόζες να ισοπεδώνουν περιοχή Natura για έναν γάμο!

Tο Υπουργείο Εσωτερικών δίνει «εξηγήσεις» μετά και την οργή που προκλήθηκε από την παρέμβαση με μπουλτόζες σε παραλία Natura στο ξενοδοχείο “Άνασα” με αποτέλεσμα να καταστραφούν φωλιές χελώνων.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΣ
«Αναφορικά με ανάκληση άδειας που είχε δοθεί από την Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου για εκδηλώσεις στην παραλία Άνασα, το Υπουργείο Εσωτερικών επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:
Στο Κοινοτικό Συμβούλιο Νέου Χωρίου δόθηκε μόλις πρόσφατα προσωρινή άδεια για σκοπούς διοργάνωσης εκδήλωσης στην παραλία του Ξενοδοχείου ΑΝΑΣΑ.
Σημειώνεται ότι είχαν τεθεί αυστηροί όροι για να μην γίνει οποιαδήποτε αλλοίωση στην παραλία και επίσης να μην γίνει οποιαδήποτε μόνιμη κατασκευή επί της παραλίας.
Μεταξύ των όρων περιλαμβάνεται και αναφορά στο γεγονός ότι πριν την εκδήλωση θα έπρεπε να ανατεθεί σε Ηλεκτρολόγο Μηχανικό εγγεγραμμένο στο ΕΤΕΚ να επιθεωρήσει και να εκδώσει βεβαίωση καταλληλότητας της τυχόν ηλεκτρικής εγκατάστασης.
Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη παραλία ήδη υπάρχουν κρεβατάκια και ομπρέλες του ξενοδοχείου. Επίσης αναφέρεται ότι, κατά καιρούς, δίδονται με φειδώ και σε άλλες περιπτώσεις προσωρινές άδειες διοργάνωσης εκδηλώσεων σε διάφορες παραλίες με παρόμοιους όρους.
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον διαπιστώθηκε χθες ότι χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα για διαμόρφωση της άμμου έχει άμεσα ανακληθεί η άδεια.
Η Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου και το Τμήμα Περιβάλλοντος βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία και θα επισκεφθούν εκπρόσωποι τους σήμερα την περιοχή για εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη των αναγκαίων διορθωτικών μέτρων.
Τονίζεται ότι ακτοφύλακες της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου ήταν επί τόπου μέχρι πολύ αργά το βράδυ για διασφάλιση του τερματισμού κάθε εργασίας από τους ενδιαφερόμενους».

ΠΗΓΗ: http://www.thepressroom.gr

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!