Νηπιαγωγός στη Λάρνακα έδενε τρίχρονο παιδί σε καρεκλάκι αυτοκινήτου στην τάξη για… τιμωρία!

nipiagogeio

To Skala Times αναδημοσιεύει ρεπορτάζ της Άντρης Θρασυβούλου απ’ την OffsiteCy που αφορά απαράδεκτη και απάνθρωπη συμπεριφορά νηπιαγωγού στη Λάρνακα…..

—————————————

Νηπιαγωγός στη Λάρνακα έδενε τρίχρονο παιδί σε καρεκλάκι αυτοκινήτου στην τάξη για… τιμωρία!(Φωτογραφία)

Μητέρα καταγγέλλει ότι νηπιαγωγός έδενε το τρίχρονο κοριτσάκι της σε καρεκλάκι αυτοκινήτου στην τάξη με την δικαιολογία ότι ήταν ζωηρό!

Το περιστατικό συνέβη αρκετές φορές στο νηπιαγωγείο το οποίο είναι ιδιωτικό και βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας.

Η μητέρα αναφέρει στην OffsiteCy ότι το παιδί της ήταν «ζωηρό» και η νηπιαγωγός δεν μπορούσε να το… συνετίσει και το έβαζε τιμωρία στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου ή στο καρεκλάκι του φαγητού.

«Πολλές φορές από το κλάμα αποκοιμιόταν και την άφηνε να κοιμάται στο καρεκλάκι», μας αναφέρει η μητέρα η οποία σκέφτεται να προβεί σε καταγγελία στους αρμοδίους φορείς.

Η ίδια είχε αναφέρει το γεγονός μέσω των social media και όπως λέει  αυτό συνέβαινε συχνά και δεν αντιδρούσε γιατί νόμιζε ότι το παιδί ήταν «άτακτο». Την τελευταία όμως φορά που η μητέρα πήγε να πάρει το παιδί της από το νηπιαγωγείο, το βρήκε πάλι δεμένο στο καρεκλάκι να κλαίει.

Η απάντηση της δασκάλας ήταν ότι το παιδί της ήταν άτακτο και ήταν η τρίτη ημέρα που την άφηνε να κοιμηθεί στην καρέκλα!

«Έπαθα σοκ. Άρπαξα το μωρό μου αγκαλιά και αυτό σφίχτηκε πάνω μου. Ήταν και η μάνα της δασκάλας εκεί και είχε την αναίδεια να με ρωτήσει: Μα καλά εν θυμώνεις καθόλου του μωρού σπίτι;»

Η συνέχεια στην  OffsiteCy:
http://www.offsite.com.cy/articles/eidiseis/topika/203952-nipiagogos-sti-larnaka-edene-trihrono-paidi-se-kareklaki-aytokinitoy

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως: “Ντρεπομαστε να ζητάμε συνέχεια βοήθεια από φίλους, δωρητές και εθελοντές, για μια δουλειά που έπρεπε να γίνεται από το κράτος, επειδη αγνοεί το πρόβλημα των αδέσποτων”

Άρθρο του Παντελή ΑχιλλέωςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Φίλες και φίλοι σας χαιρετώ,  Κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν και κάποιοι, ακόμα, την απόφαση μου να είμαι

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!