ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΒΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ!

amphitheatre_shot-gallery

Ένα Πρωτοποριακό Βήμα Εκπαίδευσης που γίνεται σε συνεργασία με την Globaltraining, Πανεπιστημίου Λευκωσίας & το International Association of Mind Coaches, του Irish Institute of Neuro-Linguistic Programming (NLP).

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια καινούρια εποχή, υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεων Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού στην Κύπρο, αφού διασφαλίζει ότι:
1. O κάθε άνθρωπος μπορεί να μάθει πώς να εξασφαλίσει την ευτυχία και να επιτύχει σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.
2. Η κάθε επιχείρηση θα έχει στη διάθεση της εξειδικευμένη εκπαίδευση για το προσωπικό και τα διευθυντικά της στελέχη, όπως έχει ήδη υιοθετηθεί από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον πλανήτη όπως είναι η Google, η Pepsi και η Coca Cola.
3. Ο κάθε φοιτητής θα έχει έγκαιρα στα χέρια του τέτοια εφόδια, και ένα εντελώς καινούριο τρόπο σκέψης, για να είναι σε θέση να οδηγήσει τα βήματα του στην επιτυχία που ονειρεύεται.
4. Δημιουργείται η ευκαιρία σε ανθρώπους που το επιθυμούν, να εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν μια καινούρια καριέρα σαν Mind Coaches, μέσα από ένα καταξιωμένο διεθνή οργανισμό στον τομέα του NLP και του Mind Coaching, με τις μοναδικές εκπαιδεύσεις στον κόσμο σε επίπεδο διπλώματος.

Η έναρξη του καινούριου αυτού βήματος, σηματοδοτείται με τις δράσεις που έχουμε ετοιμάσει μεταξύ 7-9 Σεπτεμβρίου 2016, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις του συγγραφέα δύο “BEST SELLER” βιβλίων (“Happiness Habit” και “From Ordinary to Extraordinary”), και διεθνώς αναγνωρισμένου εκπαιδευτή Brian Colbert, σε Λεμεσό (7 Σεπτεμβρίου) και Λευκωσία (8 Σεπτεμβρίου).

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί από τον Brian Colbert στις 9 Σεπτεμβρίου στο Columbia Plaza στη Λεμεσό ,το U26yJNnRπρώτο μονοήμερο σεμινάριο “The Happiness Habit” βασισμένο στο ομώνυμο του βιβλίο. Ο Brian Colbert είναι NLP Master Trainer και συγγραφέας Best Seller, τα βιβλία του οποίου έχουν αρχίσει να μεταφράζονται σε διάφορες γλώσσες, αφού το επίπεδο των εκπαιδεύσεων του έχει αγκαλιαστεί παγκοσμίως, ενώ ανάμεσα στους πελάτες του είναι κάποιοι από τους διεθνείς κολοσσούς όπως είναι η Google και η Pepsi. Γνωρίζουμε, ότι αυτό το βήμα θα έχει τεράστια θετική επίδραση στους συμμετέχοντες, αφού υλοποιεί ένα αληθινά μεγάλο όραμα με θετικά και άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα. Αυτό το όραμα δεν είναι άλλο από το να δώσει την ελευθερία σε κάθε άνθρωπο να φτάσει όλα αυτά που εν δυνάμει κρύβει μέσα του.

Mπορείτε να επισκεφθείτε τους πιο κάτω συνδέσμους για χρήσιμες πληροφορίες:

International Association of Mind Coaches Cyprus:
www.nlp.ie/cyprus https://www.facebook.com/International-Association-of-Mind-Coaches-Cyprus- 183029892094337/ Globaltraining (Πανεπιστημίου Λευκωσίας) Ιστοσελίδα: https://globaltraining.org/seminars/the-happiness-habit-seminar/ http://globaltraining.org/brian-colbert-presents-his-2-bestsellers/ Exclusive

Interview of Brian Colbert:
https://www.skalatimes.com/2016/02/29/interviewing-brian-colbert-exclusively-for-skala-times/

Εκ μέρους των διοργανωτών

Globaltraining & IAMC Cyprus Έλενα Χατζηγεωργίου Official IAMC Coordinator in Cyprus IAMC accredited Mind Coach NLP Life and Business Coach Specialising in Colour Therapy and NLP
M: +357 99616773
E: info@purecolour.eu
F: Pure Colour & Mind Coaching , IAMC Cyprus

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!