My View “Το κλειδί…”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

Ξέρετε πως μοιάζει η στιγμή που αρχίζετε ένα puzzle και έχετε όλα τα κομμάτια; Έτσι είναι και τα πράγματα αυτή την στιγμή στον κόσμο.
Οι πληροφορίες έδωσαν γύρο και βρήκαν και πάλι θρησκευτικά πολιτεύματα. Όχι την αληθινή θρησκεία με αρχηγό τον Χριστό, αλλά θρησκείες οι οποίες μέσα στις προφητείες είναι γραμμένες “σαν λύκοι μεταμφιεσμένοι σε αρνιά”. Τώρα που οι γνώσεις λοιπόν φανερώθηκαν, αρχίζουν τα πράγματα να φαίνονται ξεκάθαρα.
Το μεγάλο πρόβλημα σήμερα είναι τα λεφτά. Γι αυτά υποφέρει όλος ο Ελληνισμός, γι αυτά κάθε μέρα τρέχουμε από το πρωί στις δουλειές μας, και ακόμη και πριν, γι αυτά πηγαίναμε σχολεία και πανεπιστήμια.
Αλλά  τώρα θα αναρωτηθείτε “τι κοινό έχουν τα λεφτά με τις θρησκείες;”
Ο ίδιος ο Χριστός μας είπε ότι είναι πιο εύκολο να περάσει η καμήλα άπο την τρύπα του βελονιού, παρά ένας πλούσιος άπο την πόρτα του παραδείσου. Όπως και να το δούμε, “ο έξω που δαμέ” (διάβολος) χαίρεται με τις δυστυχίες του ανθρώπου, και λόγο της απληστείας μας, κατάφερε να κάνει τους ανθρώπους σκλάβους του. Και ως αποτέλεσμα είμαστε ολο και πιο δυστυχισμένοι μέσα στον κόσμο, και επειδή μάθαμε λάθος το ευαγγέλιο, φταίμε (όντας άθεοι) τον ίδιο τον Θεό για όλα όσα εμείς οι ίδιοι κάνουμε στον εαυτό μας. Είναι φαύλος κύκλος για τους περισσότερους ανθρώπους σε αυτό τον κόσμο που στο τέλος θα βάλουν και το σήμα του αντίχριστου, αν δεν το έχουν ήδη κάνει, αφού δεν θα μπορούν να αγοράζουν ή να πουλούν.
Και αντί όλες αυτές οι προφητείες (που επαληθεύονται σήμερα) να μας φέρνουν πιο κόντα στον Θεό και στο ευαγγέλιο, (αφού όσα λέει γίνονται), μας παίρνουν, όπως πάλι προφήτευσε, σε άλλα μονοπάτια λάθος , αλλά εύκολα (προ το παρόν).
Όσο βλέπω ανθρώπους να κρατούν χρυσάφια και ρουμπίνια και να καμαρώνουν για τις ανθρώπινες εξουσίες που κατέχουν, όσο βλέπω ανθρώπους να κρατούν το σταυρωμένο και χτυπημένο σώμα του Χριστού και να το κουνούν σαν να θέλουν να πουν “κοιτάξετε, είναι νεκρός, τον σκότωσα”, όσο βλέπω τον κόσμο να ζεί παραπληροφορημένος και με φανατισμό να υποστηρίζει κάτι που δεν καταλαβαίνει, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνομαι αυτά που γράφει η Αγία Γραφή. Επειδή, (το γράφει), προς το τέλος του κόσμου, θα κυβερνόμαστε άπο “άλλους θεούς”. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα θα νομίζουμε ότι πιστεύουμε στον αληθινό Θεό, αλλά…..
Αν θέλουμε τον αληθινό Θεό πρέπει να Τον πιστέψουμε. Εμείς πιστεύουμε μόνο στον Θεό και στο τέλος κυνδινεύουμε να Τον χάσουμε. Πρέπει να πιστέψουμε Τον Θεό, αλλά να πιστέψουμε κι αυτά που λέει. Να πιστέψουμε τα λόγια του.
Μας ζήτησε 10 πράγματα. (Οι δέκα εντολές).
Μας τα έδωσε ο ίδιος, και μετά έστειλε τον ίδιο του τον Γιό να τα κάνει πράξη. Ο Χριστός δεν ήρθε στην γη για να αλλάξει ούτε μια λέξη απο τις δέκα εντολές. Αντιθέτως, ήρθε για να μας τις διδάξει. Είμαστε πνευματικά όντα εμείς οι ανθρώποι, και μας δίδαξε ότι στις σκέψεις μας θα βρούμε τι πιστέυουμε μέσα στην “καρδιά” μας. Αν η καρδιά μας είναι αγνή τότε και οι σκέψεις μας θα είναι σωστές. Αν πραγματικά πιστεύουμε Τον Θεό και θέλουμε να ακολουθήσουμε τις “συμβουλές” του, τότε κάθε φορά που πιάνουμε τον εαυτό μας να “σπάζει” μιά απο αυτές τις εντολές, πρέπει εκεί και τότε να ζητήσουμε συγχώρεση. Αν το μετανοιώσαμε πραγματικά, τότε θα δείτε ότι θα νοιώθετε ήδη καλύτερα.
Πόσοι απο εμάς γνωρίζουμε τις δέκα εντολές; Το “κλειδί” μας για τον παράδεισο.
Η θρησκεία του Θεού μας διδάσκει για αγάπη, να δίνουμε όταν έχουμε. Δεν έχει να κάνει με θρησκείες οι οποίες πλουτίζουν εις βάρος του κοσμάκι. Αυτοί είδαν σαν αδυναμία ότι πρέπει να δίνεις και συνειδητά άρχισαν να παίρνουν. Αν ήταν αληθινοί, τώρα δέν θα υπήρχαν προβλήματα σε κανένα μέρος του κόσμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως: “Ντρεπομαστε να ζητάμε συνέχεια βοήθεια από φίλους, δωρητές και εθελοντές, για μια δουλειά που έπρεπε να γίνεται από το κράτος, επειδη αγνοεί το πρόβλημα των αδέσποτων”

Άρθρο του Παντελή ΑχιλλέωςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Φίλες και φίλοι σας χαιρετώ,  Κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν και κάποιοι, ακόμα, την απόφαση μου να είμαι

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!