Chrissy Savva Louca

“Το Charlies είναι φτιαγμένο με πολλή αγάπη! ”

 

 

Αν βρέθεις στο Charlies Coffee. Candy. Cake,  θα δεις ένα κορίτσι πολύ όμορφο, πάντα ντυμένο bohemian και χαμογελαστό. Αυτή είναι η Chrissy η ιδιοκτήτρια του Charlies. To περιβάλλον, τα cupcakes, τα σπιτίσια γλυκίσματα, η ποικιλία candy, μπομπονιέρων, προϊόντων για πάρτυ και εκδηλώσεις, οι αρωματικοί καφέδες και η όμορφη τοποθεσία (σε πλατεία) του Charlie’s θα σε κερδίσουν αναμφισβήτητα! Η Chrissy Savva Louca, μας μιλά για το Charlies και μας προσκαλεί/προκαλεί σε μια επίσκεψη!

 

Της Ξένιας Νεοφύτου
Φώτο: Μιχάλης Ιωάννου

 

Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν στην δημιουργία του Charlies coffee candy cake;
Όπως γνωρίζεις είχα την εταιρεία “everything weddings” που ήταν για αγορά μπομπονιέρων, διακοσμήσεις γάμων, βαφτίσεων και διάφορων άλλων εκδηλώσεων. Στη συνέχεια αποφάσισα να επεκταθώ. Να βρω ένα χώρο ζεστό όπου θα μπορούσαν να γίνονται και πάρτυ να μπορούσαν να περάσουν την ώρα ευχάριστα οι μητέρες με τα παιδιά τους και συνάμα να είναι και ένας χώρος για μεγάλους, καφετέρια με καφέδες, σπιτικά γλυκά, ποτά, μερικά φαγητά σνακς. Όταν είδα τον χώρο εδώ, στην πλατεία αυτή που θυμίζει λίγο εξωτερικό αποφάσισα να ενοικιάσω τον χώρο για να πραγματοποιήσω το όραμα που είχα, όπως κι έγινε.

 

Εδώ φτιάχνεις και καταπληκτικά cupcakes….
Ναι,η δημιουργία cupcakes ήταν κάτι που γνώριζα από τον καιρό που ζούσα Λονδίνο. Παρόλα αυτά, όταν αποφάσισα να δημιουργήσω το Charlie’s πήγα Αγγλία για λίγο καιρό όπου παρακολούθησα σεμινάρια και μαθήματα για την κατασκευή cupcakes. Για να είναι καταπληκτικά όπως τα αποκάλεσες χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες….Από το αλεύρι που εγώ δεν το αγοράζω από τα supermarkets αλλά το προμηθεύομαι από μύλους στο Φρέναρο και έχω πάντα την καλύτερη ποιότητα. Επίσης παρόλο που τα Cupcakes διατηρούνται για κάποιες μέρες, εγώ φτιάχνω μικρές ποσότητες για να έχω κάθε μέρα φρέσκα.

 

Και φυσικά φτιάχνεις και για διάφορα πάρτυ….
Ναι είναι γεγονός πως στην Κύπρο τώρα επικρατεί μια μόδα στα cupcakes (ενώ στην Αγγλία όπου ζούσα είναι κάτι που υπάρχει εδώ και χρόνια). Πολλοί Κύπριοι πλέον τα επιλέγουν ως κεραστικό στις βαφτίσεις, αραββώνες και γάμους. Έχω ήδη κάνει μεγάλες ποσότητες για διάφορα πάρτυ.

 

Το όνομα Charlies πως προέκυψε;
Το όνομα έχει διπλή έννοια! (Γέλια!) Ο γιος μου λέγεται Charlie’s και επίσης επειδή είμαστε Αγγλοκύπριοι μας φωνάζουν και “τσιάρληδες”,  σωστά; Άρα, here you go!  Όνομα με διπλή σημασία!

 

Έχω μάθει πως θα γίνει και μια παρουσίαση βιβλίου εδώ, τον Οκτώβριο….
Ναι η Αγγλοκύπρια Adrianne Roy έχει γράψει το βιβλίο Do You Know Who I am το οποίο θα γίνει και ταινία και είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο με χιούμορ για τους Κύπριους του Λονδίνου! ΗAdrianne ήταν και καλεσμένη στο γνωστό φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες! Τα πάει πολύ καλά με το βιβλίο της και είμαι σίγουρη πως και η ταινία θα έχει επιτυχία. Επειδή λοιπόν είμαστε πολύ καλές φίλες, θα έρθει τον Οκτώβριο να κάνει παρουσίαση του βιβλίου της στο Charlie’s και να υπογράψει βιβλία της. Επίσης να αναφέρω πως ήδη πουλάμε το βιβλίο της στο Charlie’s υπογραμμένο από την Adrianne και στην μισή τιμή. Είναι κάτι που το έκανε σαν…δώρο στο Charlie’s!

 

Τι είναι αυτό που κάνει το Charlies μοναδικό;
Πέρα από τα υλικά που χρησιμοποιούμε, τα προϊόντα που σερβίρουμε, το χώρο, την εξυπηρέτηση, αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η αγάπη! Η αγάπη με την οποί έχει φτιαχτεί και η αγάπη που βάζουμε σε ότι κάνουμε! Υπάρχει ενθουσιασμός και αγάπη και αυτά τα δύο, ξέρεις, οδηγούν πάντα σε όμορφα πράγματα!

 

Τηλέφωνο 24426670
Email: info@charlies.eu.com και chrissy_is@hotmail.com
Website: www.charlies.eu.com

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ορόκλινη: 1ο Φόρουμ Διαλόγου «Χτίζοντας Νέες Συνέργειες Προς Μια Ολοκληρωμένη Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Στην Κύπρο»

1ο Φόρουμ Διαλόγου «Χτίζοντας Νέες Συνέργειες Προς Μια Ολοκληρωμένη Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Στην Κύπρο» που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Έργου LIFE-Integrated Project CYzero Waste Δευτερά, 13 Μαΐου 202409:30π.μ-14:30μ.μ.Αίθουσα

O Alpha Κύπρου παρουσιάζει “Το κλουβί με τις τρελές” του Jean Poiret σε μια ξεκαρδιστική απόδοση του Φώτη Γεωργίδη

O Alpha Κύπρου παρουσιάζει ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ του Jean Poiret σε μια ξεκαρδιστική απόδοση του Φώτη Γεωργίδη!Πρωταγωνιστούν: Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Τσέλεπος, Σοφοκλής Κασκαούνιας,

Παντελής Αχιλλέως: “Ντρεπομαστε να ζητάμε συνέχεια βοήθεια από φίλους, δωρητές και εθελοντές, για μια δουλειά που έπρεπε να γίνεται από το κράτος, επειδη αγνοεί το πρόβλημα των αδέσποτων”

Άρθρο του Παντελή ΑχιλλέωςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Φίλες και φίλοι σας χαιρετώ,  Κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν και κάποιοι, ακόμα, την απόφαση μου να είμαι

error: Content is protected !!