Δήμος Λάρνακας: Τοποθέτηση μηχανών Pay and Display

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι, σύμφωνα με τον περί Δήμων Νόμο και τους περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς Λάρνακας και μετά από τη συναίνεση του Αρχηγού της Αστυνομίας, εγκρίθηκε η αντικατάσταση των υφιστάμενων παρκόμετρων και θα λειτουργούν ως ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης οχημάτων, με την τοποθέτηση Ηλεκτρονικής Μηχανής Έκδοσης Εισιτηρίων (Pay & Display) με μηχανές pay and display στις πιο κάτω οδούς:

  • Καλογραιών, Γλάστωνος, Ερμού, Γαλιλαίου, Δ. Δημητρίου, Ζήνωνος, και Φ.Ζανέτου

Οι εν λόγω μηχανές θα τεθούν σε λειτουργία από τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 και θα ελέγχονται καθημερινά (Δευτέρα μέχρι και Κυριακή) από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 μεσάνυχτα με μέγιστο χρόνο συνεχούς στάθμευσης 3 ώρες. 

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Νόμου και τις σχετικές οδηγίες του Δήμου Λάρνακας, προς αποφυγή επιβολής  εξώδικου πρόστιμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!