Δήμος Λιβαδιών: Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία του Χρήστου Δάντη

Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Δήμος Λιβαδιών ανακοίνωσε πως η συναυλία του Χρήστου Δάντη στα Λιβάδια, στις 22 Ιουλίου, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ενώ ο διάσημος ΄Έλληνας τραγουδιστής ξεναγήθηκε και στα Λιβάδια, από το Δήμαρχο κ. Αρμένη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανάρτηση του Δήμου Λιβαδιών:

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία του Χρήστου Δάντη με το δεκαμελές του σχήμα και τον Κώστα Φλουρέντζου, αφού πλήθος κόσμου, συνδημοτών μας και μη, έσπευσε να τους απολαύσει. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αγνοουμένων του Δήμου μας την Παρασκευή, 22/7/22 και η είσοδος ήταν δωρεάν για όλους όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος μας στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων εδώ και περίπου δύο δεκαετίες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής παρατέθηκε γεύμα στο Τραγουδιστή και στην ορχήστρα.

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου χαλαροί και ευδιάθετοι ξεναγήθηκαν μετά τη συναυλία στο Μουσείο Μνήμης Καλαμουργικής του Δήμου μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!