Στον τελικό της Β2 Κατηγορίας Α.Ο Αραδίππου και Youth Stars

Οι δύο καλαθοσφαιρικές ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β2 κατηγορίας είναι  η Youth Stars και A.O. Aραδίππου.

Οι Youth Stars κέρδισαν εκτός έδρας την Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ με 63-57 και σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη στο πρώτο παιχνίδι (64-53) πήραν την πρόκριση για την τελική φάση.

Διπλό πήρε και η Α.Ο. Αραδίππου με 76-45 επί του ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς, ενώ στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με 84-49. 

Η Α.Ο Αραδίππου μέσα από ανακοίνωση της γράφει: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η Ομάδα Ανδρών αγωνίζεται στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Β2 και διεκδικεί τον τίτλο του Πρωταθλητή και την άνοδο στη Β1 κατηγορία.  Ο πρώτος αγώνας των τελικών απέναντι στους Youth Stars, διεξάγεται αυτή την Κυριακή, 06.03.2022 στις 16:30, στο Γυμνάσιο Αραδίππου».

Αύριο λοιπόν στις 16:30 στο Γυμνάσιο Αραδίππου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!