Στην Ελβετία το ωραιότερο χωριό….

1

Ο δήμαρχος του χωριού Μπέργκουν στην Ελβετία απαγορεύει τις φωτογραφίες επειδή το μέρος ειναι ειδυλλιακό… και επιβάλλει πρόστιμα σε όποιον δεν υπακούσει.

Το μικρό ελβετικό χωριό Μπέργκουν είναι ένα ειδυλλιακό τοπίο -τόσο πολύ μάλιστα, ώστε ο δήμαρχος του απαγορεύει τις φωτογραφίες επειδή οι εικόνες που ποστάρονται κατόπιν στα social media να κάνουν ορισμένους ανθρώπους… δυστυχισμένους που δεν μπορούν να είναι εκεί!
2
«Το Bergün/Bravuogn είναι πανέμορφο. Δεν θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους έξω από την κοινότητα δυστυχισμένους εξαιτίας των φωτογραφιών με τα γραφικά τοπία μας που αναρτώνται στα social media», ανέφερε ο δήμαρχος Πίτερ Νικολάι, ο οποίος επιβάλλει πρόστιμα σε όποιον δεν υπακούσει!

Οποιος παραβιάσει τον κανόνα θα πληρώνει πρόστιμο πέντε φράγκων, τα οποία θα διατίθενται για την προστασία του τόπου.
3
«Είμαι χαρούμενους που οι κάτοικοι λαμβάνουν υπόψη τους την ευτυχία όλων των ανθρώπων. Αυτό με κάνει πολύ περήφανο», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Η απαγόρευση, ωστόσο, φαίνεται πως δεν… λειτουργεί αφού το hashtag #bergün συνεχίζει να εμφανίζει νέες φωτογραφίες στο Instagram.
4
Πολλοί ανέφεραν, σύμφωνα με το «Country Living», πως η απαγόρευση ήταν απλά ένα διαφημιστικό κόλπο, ενώ άλλοι το αντιμετώπισαν με χιούμορ και πόζαραν με την πινακίδα απαγόρευσης.

Πηγή: thetoc.gr

5

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!