ΣΑΛ συμμετοχή ως εταίρος στην έκθεση του Ευρωπαϊκού έργου Water Mining

Πραγματοποιήθηκε στις 29/3/2024 στο Μουσείο Νερού του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, εκδήλωση για τις καινοτόμες εφαρμογές στη διαχείριση του νερού με αφορμή την έκθεση του Ευρωπαϊκού έργου WATER-MINING στο οποίο το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) συμμετέχει ως εταίρος.

Η Εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Έκθεσης Water-Mining η οποία παρουσιάζει εφαρμογές σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, οι οποίες αντιμετωπίζουν λειψυδρία, μέσω βιώσιμων λύσεων, χωρίς να αγνοεί τους σχετικούς ηθικούς προβληματισμούς.

Το WATER-MINING είναι συγχρηματοδοτούμενο έργο του προγράμματος έρευνας και καινοτομίας (Ορίζοντας 2020), το οποίο έχει ως σκοπό τη δημιουργία έξυπνων λύσεων διαχείρισης νερού με εφαρμογές κυκλικής οικονομίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!