Πανέτοιμο για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν το Lebay Beach Hotel στην παραλία Ορόκλινης

Άνοιξε και πάλι τις πόρτες του μετά από λίγες βδομάδες ανακαίνισης το γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας LeBay Beach Hotel, στο δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας.

Το Lebay beach hotel έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ως ένα ποιοτικό ξενοδοχείο για διαμονή, αλλά επίσης και ως χώρος εστίασης για όσους επιθυμούν ένα καλό πρόγευμα, ένα καλό γεύμα ή απλά θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους με μια υπέροχη θέα, τη θάλασσα.

Με μόνο 12ευρώ μπορεί κανείς να γευτεί το μπουφέ προγεύματος του ξενοδοχείου, που βεβαίως συμπεριλαμβάνει τον καφέ ή τσάι ή χυμό. Κι όλα αυτά με την φιλική εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου.
Το μενού για το γεύμα έχει ανανεωθεί και καινούρια και γευστικά πιάτα σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι το Lebay παραμένει μία ιδανική πρόταση για γάμους, βαφτίσεις και πάρτυ καθώς επίσης και για επαγγελματικά σεμινάρια και συνέδρια.

Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του ξενοδοχείου στα ΜΚΔ ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 24 205 100 ή στο ημέηλ info@lebayhotel.com.cy

Μια δόση από τη μαγεία του Lebay Beach Hotel:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!