Τρίτη 30 του μήνα η κυπριακή κωμωδία «Εμείναμε Χάσκοντα» έρχεται Λάρνακα

Τρίτη 30 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας η Θεατρική Ομάδα Παρωδία παρουσιάζει την Κυπριακή κωμωδία «Εμείναμε Χάσκοντα».
Σενάριο / σκηνοθεσία: Δωρόθεος Δωροθέου
Είσοδος €7.
Προπώληση: www.tickethour.com.cy & ACS Courier

EΜΕΙΝΑΜΕΝ ΧΑΣΚΟΝΤΑ
Αν περιμένετε να ψυχοπλακωθείτε, να μπείτε σε βαθιά περισυλλογή και υπαρξιακές αναζητήσεις με αυτό το θεατρικό, θα μείνετε «χάσκοντα»! Η νέα κωμωδία της Θ.Ο. Παρωδία «Εμείναμεν Χάσκοντα» υπόσχεται όμως να σας κάνει να «πλακωθείτε» στα γέλια!

Η ιστορία ξεκινά με μια αναζήτηση θησαυρού στο σήμερα που οδηγεί μυστηριωδώς (άκουσον άκουσον!) σε μια Κύπρο από τα παλιά – τα πολύ παλιά (!)- όπου διαδραματίζονται ευτράπελες καταστάσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών αυτού του ιδιόμορφου «συναπαντήματος». Η γοητεία του εύκολου πλουτισμού, οι σχέσεις των ζευγαριών που διαχρονικά δοκιμάζονται, οι διακρίσεις αλλοτινών εποχών, ένας χαμένος θησαυρός και ένας ζουρλομανδύας (!), αποτελούν τα «συστατικά» της φετινής κυπριακής κωμωδίας. Ένα ταξίδι από το σήμερα στο χθες με ηθογραφικά και σύγχρονα στοιχεία, μαζί με ένα μείγμα «εκρηκτικών» χαρακτήρων επί σκηνής, υπόσχεται να χαρίσει ένα απολαυστικό ταξίδι στον χρόνο.

Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δωρόθεος Δωροθέου, ενώ τη μουσική επιμέλεια ο Πέτρος Πέτρου (dj Pietro) με το νέο του remix στο πασίγνωστο κυπριακό τραγούδι «Τρεις Ελιές τζαι Μια Ντομάτα» να «ντύνει» μουσικά το έργο.

30/5/2023 ώρα 830μμ Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!