O Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Τρίδατα Λιβαδιών παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “ΟΥΣΙΕΣ”

O Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Τρίδατα Λιβαδιών παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “ΟΥΣΙΕΣ” στις 12/11/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων Κοιν. Συμβουλίου Βορόκλινης η ώρα 20.00 μμ.

Σε δηλώσεις του στο Skala Times ο Πρόεδρος του ΛΠΟ Τρίδατα Λιβαδιών Βαγγέλης Κασάπης μας είπε: «Για εμάς ο πολιτισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να προχωράμε μπροστά ως κοινωνία. Εδώ και χρόνια ο ΛΠΟ Τρίδατα Λιβαδιών υπηρετεί τον πολιτισμό μέσα από το θέατρο, το χορό και άλλες μορφές τέχνης. Πιστεύω πως η συγκεκριμένη παράσταση στις 12 Νοεμβρίου είναι πολύ σημαντική διότι καταπιάνεται με ένα επίκαιρο δυστυχώς θέμα. Τη μάστιγα των ναρκωτικών. Σκοπός μας η ενημέρωση και η όποια μόρφωση μέσα από τον πολιτισμό. Είμαστε βέβαιοι πως η συγκεκριμένη παράσταση θα στείλει πολλά μηνύματα… Σας περιμένουμε λοιπόν στις 12 Νοεμβρίου»

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Τέσσερεις ναρκομανείς μπαίνουν σε κέντρο απεξάρτησης. Στον ελεύθερο χρόνο που έχουν στο κέντρο, συνδέονται και εξιστορούν το πως κατέληξαν σε αυτό. Κάθε ιστορία πέρνει σάρκα και οστά στην σκηνή, με σκοπό την ενημέρωση του θεατή και την πρόληψη έναντι της μάστιγας που ονομάζεται Ναρκωτικά.

Σενάριο: Παναγιώτα Κωνσταντίνου
Σκηνοθεσία: Παναγιώτα Κωνσταντίνου, Ορφέας Ορφέου
Σκηνογραφία: Ορφέας Ορφέου
Υπεύθυνος ομάδας : Χρυστάλλα Αργυρού
2Final ousies A3 poster

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!