Τζένιφερ Ανιστον & Ρις Γουίδερσπουν μαζί σε τηλεοπτική σειρά!

aniston1

Δεκατρία χρόνια αφότου τελείωσαν τα «Φιλαράκια», η σειρά που την καθιέρωσε, η Τζένιφερ Ανιστον επιστρέφει στην τηλεόραση.

Το σίριαλ, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και η Ρις Γουίδερσπουν, θα αφορά μια πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης.

Οπως αναφέρει το Variety, το σενάριο της σειράς θα γράψει ο παραγωγός του «House of Cards» Τζέι Κάρσον και ενώ στην παραγωγή της σειράς θα συμμετέχουν η Γουίδερσπουν και η Ανιστον.

Τις επόμενες εβδομάδες το κόνσεπτ θα παρουσιαστεί σε τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και σε υπηρεσίες streaming.

Η Ανιστον και η Γουίδερσπουν συνεργάστηκαν στα «Φιλαράκια», όπου η Γουίδερσπουν υποδυόταν την μικρότερη και κάπως αφελή αδελφή της τηλεοπτικής Ρέιτσελ.

Η ελληνικής καταγωγής Ανιστον αποφάσισε μετά την τηλεόραση να στραφεί στον κινηματογράφο, όπου πρωταγωνίστησε κυρίως σε ρομαντικές κωμωδίες με μέτρια εισπρακτικά και καλλιτεχνικά αποτελέσματα.
aniston2
Μιλώντας στο Variety τον περασμένο Ιανουάριο, η Ανιστον είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Το έχω σκεφτεί πολύ. Εκεί είναι η δουλειά και η ποιότητα. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, θέλω να είμαι μέρος των υπέροχων ιστοριών, με συναρπαστικούς χαρακτήρες – και να περάσω καλά».

Η Γουίδερσπουν είχε μια περισσότερο επιτυχημένη πορεία που την έφερε ακόμη και στο Oσκαρ για την ερμηνεία της ως Τζουν Κάρτερ στο «Walk the line», όπου υποδύθηκε την τραγουδίστρια σύζυγο του Τζόνι Κας. Πιο πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του HBO «Big Little Lies», όπου ήταν υποψήφια για βραβείο Emmy.

ΠΗΓΗ: http://www.protagon.gr/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!