Ένας “Σερίφης” στα Περβόλια Λάρνακας!

1

Στο υπέροχο, πανέμορφο, παραθαλάσσιο χωριό περβόλια, στη Λάρνακα, ζει ένας….Σερίφης!

Ο κύριος Βάσος Βαγιανός, ο οποίος συνηθίζει να ντύνεται σαν σερίφης και όλοι τον φωνάζουν… “Σερίφη”.
Ο “Σερίφης” διαθέτει 63 καπέλα (Σερίφηδων) και μάλιστα “το ένα είναι του 1940”, όπως ο ίδιος δηλώνει.

Ο “Σερίφης” ο οποίος έχει ζήσει και στη χώρα των Σερίφηδων, δηλαδή στην Αμερική, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Στη παρέα του “Σερίφη” βρέθηκαν σημερα Πέμπτη, 20 Ιουλίου,  η αρχισυντάκτρια του Skala Times Γιώτα Δημητρίου, ο ηθοποιός Κρίστοφερ Γκρέκο και ο θεατρολόγος, θεατρικός συγγραφέας Σπύρος Σπύρου.
Η παρέα των τεσσάρων αντάλλαξε ενδιαφέρουσες απόψεις για αρκετά θέματα, αφού ο “Σερίφης” είναι ενημερωμένος για τα πάντα, ενώ η ενδιαφέρουσα ζωή του θα μπορούσε να αποτελούσε το στόρυ ενός μυθιστορήματος, μιας ταινίας, ή ενός θεατρικού έργου!

Ο σερίφης είναι ένας υπάλληλος που έχει ευθύνη για το νόμο σε μία περιοχή. Οι περιοχές αυτές μπορεί να είναι χωριά, πόλεις, κομητείες, επαρχίες κλπ. Στην πράξη, ο συνδυασμός των νομικών, πολιτικών και εκτελεστικών καθηκόντων του σερίφη διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα. Σερίφηδες συναντάμε σε πολλές χώρες όπως: Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Ισλανδία, Ινδία, Ιρλανδία, Φιλιππίνες, Μανίλα και αλλού”.

3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!