“Take me home” / Παράσταση για καλό σκοπό!

Δελτίο Τύπου

Take me Home

Παράσταση αφιερωμένη για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Διανομής των Εθελοντών στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου και Προσφύγων στην Κοφίνου

Take me Home είναι ο τίτλος της παράστασης της σχολής χορού moving arts centre της Νατάσας Γεωργίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό, η ώρα 19:30.

Σας προσκαλούμε να μας συνοδεύσετε σ’ αυτό το χορευτικό ταξίδι που θέμα έχει τον αποχωρισμό και την αγάπη. Τον αποχωρισμό που προκύπτει βίαια μετά από ένα πόλεμο, μια τρομοκρατική επίθεση όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα του σήμερα και την αγάπη που αναζητά δρόμο να περάσει, να συγχωρέσει και να καταλαγιάσει.

Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Διανομής των Εθελοντών στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου και Προσφύγων στην Κοφίνου.

Το ‘’Κέντρο Διανομής’’ διαθέτει στους διαμένοντες του Κέντρου, είδη άμεσης ανάγκης ΔΩΡΕΑΝ, τα οποία χρειάζονται και που τους παρέχονται αφιλοκερδώς από απλούς πολίτες και εταιρείες. Επειδή οι ανάγκες είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται, και πολλές φορές χρειάζεται και η αγορά διαφόρων επειγουσών αναγκών, όπως μηχανές για μέτρηση σακχάρου, νεφελοποιητές για παιδιά κλπ, αλλά και για τα τρέχοντα έξοδα διατήρησης, το ΚΔ έχει άμεση ανάγκη απο οικονομική ενίσχυση.

Η παράσταση τελεί υπο την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαίδη.
home

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!